Morgonstund har guld i mun..

Det tycker iaf min son....

Detta baserar jag på det faktum att han ständigt slår upp sin bå o skiner som solen när det väl är morgon (för tidigt tycker mamma).. Under naten när han vaknar så är han inte lika glad, men varje morgon en solstråle..

Det var ingen rolig natt i natt heller, mamma kom på sig själv med att tänka tanken att skrika. Jag orkar inte mer, gjorde såklart inte detta ha ha...Men detta försvinner ju ganska snabbt när väl morgonen (återigen enl troys tid..) kommer o han är som en solstråle...

Min son började dagen med att läsa "morgontidningen"




För att sedan fundera lite på vad som stod


Smaka lite på nyheterna:

Och slutligen slå ut med armarna o kunngöra vad han kommit fram till



Men det bästa med morgonen var nog att ostört kunna glida in och utforska syrrans rum. Annars brukar han få många restrikoner  men nu var det bara en öppen värld man kan riktigt se hur lycklig han är:



Nåja nu fortsätter denna oglammiga mammans morgonbestyr med att städa iordning i kaoset, för huga så det ser ut. Städa o tvätta står på schemat, innan det blir en sväng ut i friska luften o så sen hockey o heja heja heja, för nu gäller det verkligen!


Kommentarer
Postat av: Cammi

Lider med dig som inte får sova hela nätter! Vet inte hur det känns för vi har varit väldigt bortskämda med att få sova redan från start...men jag har en stark känsla av att jag snart vet det, jag menar man kan ju inte ha tur med 3 barn ;-) Så nu väntar jag på att vårt kolikbarn ska komma till världen! :-)

2010-03-06 @ 12:44:29
Postat av: Susanne

Så söt han är lilleman :)

2010-03-06 @ 20:59:35
Postat av: Cicci

SÖTIS :)

2010-03-07 @ 11:42:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback