..

Det slår ALDRIG fel.. och jag fattar inte varför???
Varför blir mina barn alltid sjuka när jag är själv. Satans jävla orättvist är vad det är!

Ja ja det är ignen större fara med dem ,båda hade lite feber o vem vet kan ju vara gone till imorrn. Det hoppas jag för jag vill ju både träffa och ffa gratta mina fina vän som precis klivit över strecket.. Strecket från att vara lite omogen till att vara mer som en lagombakad banan i affären.. Ja jag väljer att se det så nu eftersom jag snart själv blir en så där lagom fin gul banan i affären.. inte fan vill man ju ha dem där omogona gröna.. fast fan, det går ju tyvärr fort från att bananen blitt mogen tills att bäst före datumet passerar.. Ha ha..

Nej nej nu ska vi inte se det så Idag säger jag Grattis Nina, grattis på 30-årsdagen!!!

Helgen o dagarna före det har rasslat på för fullt, spec helgen. Den hade alldeles för få timmar o allt som ville hinns med hanns tyvärr inte :-( Dessutom var jag inte i prima form, tänkte först bara ligga hemma o kurera mig på lördagen men insåg att jag ändå skulle blit lite smått crazy på min familj då, så vi började beta av det ena med det tredje som skulle göras.. Slutade även med galej o utgång, kul! Jag ser det som så att hade jag valt soffdag så hade jag fan säkert varit supersjuk på söndagen. Då hade ju min kropp fått panik o lagt av bara därför.. Så nej jag höll min vana trogen o körde fullt ös.. Det funkade, gammeltanta blev fort frisk.. (men hmm mina barn verkar ju ha fått det istället, hoppas det går över lika fort för dem!)


Idag har jag haft en mys lunch på stan med rara tjejer, alldeles för sällan, dags köra bättring på det! Nåja  nu vet man ju det blir inflyttningsfest i sommar iaf.. Ja jag räknar med det ha ha...
Appropå inflyttningsfest så börjar det kännas lite segt med att inte veta vart i helskotta man ska bo, alltså även om det blir här så vet jag ju inte... Ja jag får nog gå här i min ovisshet ett tag till.. Tycker inte om känslan av ovisshet, inte kunna planera ett skit.. men men huvudsaken jag har nånstanns att sola benen i sommar har jag inget eget hem så våldgästar vi vännerna ofta. Jag har ju en favoritbaksida som jag mer än gärna hänger på :-)

Puss på er alla


Ps: tindra kommer precis o frågar: Mamma visst kan hundar vara bruna? ... Jaa svarar jag..  Följdfrågan blir då: Mamma visst kan bajskorvar ruttna... (skrattar så jag storknar inombords) Frågar, hur tänkte du då?: Ja men om dem ligger för länge i toavattnet o blir alldeles svarta...

Ha ha ha... nu ska jag lägga min sötunge o ligga o prata lite mer om hennes funderingar..

Kommentarer
Postat av: Lotta Lkpg

Själv har har jag börjat bli lite sådär lagom... hmm.. brunprickig ;-)



Hoppas att de kryar på sig snabbt!



Kram!

Postat av: Anonym

ha ha... men brunprickig funkar oxå bra, fast nja du är ännu gul... riktigt så fort går det inte ;-)



JA jag med, hoppas ni har det gott hemma oxå!



kram

2010-03-29 @ 21:24:30
Postat av: Annicka

Såklart de blir inflyttningsfest i sommar:))

2010-03-31 @ 12:55:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback