trist!

Går dagen blev ju INTE som planera,t gud vad surt o trist! Tycker synd om grabbarna! Läste nyss de johan sagt i kurren igår om att det var den tyngsta förlusten han upplevt.. usch fy inte kul..

Tycker även det bev lite tråkigt för min vän som fick komma in i detta hoceky tumult, det sörjdes o pratade hockey hockey hockey.. det som bara skulle bli en röjjar skiva, det hade det ju blitt annars o inte alls på det sättet! Nåja jag hoppas hon hade trevligt iaf :-) Har ju hunnit med massa andra småsaker oxå,. det gör man ju när man kliver upp sex även det msåte ju varit en chock, stackarn.. he he...

Johan fortsättern att dränka sorgerna idag med betoning på dränka...Haft en trevlig dag fram tills för ett tag sen då jag bara kände att jag inte pallar mer o ville hem o sova med mina barn.. men vad fint det är ute på klubbviken! 

JA ha ja vad ska man mer säga mer än att det känsn trist trist att det är slut nu.. det känns oxå konstigt sväva i ovisshet,nu går man bara omking och inget vet..
Skulel iaf vilja hinna ut o resa en sväng får se om det går ...

På lördag fyller iaf tindra 5 så då kan vi ju bjuda på kalas i helgen.. måste bestämma det där imorrn nu är jag sååå trött o ska gå o krama på tindra!



Kommentarer
Postat av: Cammi

Ja, det var verkligen trist...tänk att så mycket kan hänga på ett endaste mål! Med tanke på stämningen här hemma så kan jag bara föreställa mig hur besvikna grabbarna var (är)...usch så tråkigt!

2010-03-15 @ 06:45:11
Postat av: Sanna

Ja, fy vad tråkigt.... Vi håll allt som hållas kan och rackarns vad irriterande när det inte hjälpte.

Jag trodde (och TYCKTE!) att Luleå skulle ta´t.



Hoppas ni får en fin dag och att solen strålar lika mycket på er som den gör här på oss.

På med brillorna och strutta till jobbet.. Buhu!



Många Kramar från Sannis

2010-03-15 @ 12:38:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback