glad morgon!

Känner mig (visserligen trött, men det är mera en kostant faktor nuförtiden) glad över denna morgon!

Ni vet säkert från tidigare inlägg eller prat med mig at mina ensamma mornar med Tindriz inte alltid gått så smärtfritt. Detta har på sistone gått mkt bättre, tidigare var det ltie strul med kläder o sånt ,men det har vi vuxit från nu känns det som...

det rolgia med denna morgon var ALLA funderingar hon hade, alla söta små saker som kom ur hennes mun som fick mig att inse hon fakitkst fyller 5år på mindre än en månad. JAg kan inte förstå vart tiden tagit vägen, tänk efter nästa sommar börjar skruttan 6-års..

Hon funderarde på ullet i sin mössa, o sa att det kommer från fåren som man klipper. Det roliga med det tyckte hon var att fåren då blev nakna... Det skrattade hon åt så hon tjöt. Sen hade dem visst vassa tänder men dem visade sällan sina tänder men man skulle ändå passa sig lite..

Och så berättade hon att pappa lärt henne koppla (sätta fast byxorna i strumporna så de inte åker upp när man drar på overallen) Jag sa att då kan hon lära lillebror det när han bli stor. Ja då det skulle hon. Hon böjde sig dock fram til mig o viskade: "Men jag får inte lära han att svära" Sen glömde hon viska o sa, tänk om jag råkar säga Fan, då får jag säga att så får man IIIInte säga. Så kom hon på sig att han faktiskt låg där nu. Tittade förmanande på sin lillebror o sa med en mkt allvarlig röst. " Lillebror man får inte säga Fan, det är fult ord, man ska inte svära"....

Det roligaste var ändå på vägen till dagis bär hon säger. "Pappa kan ju inte peta nästan o ta snus, för ddå lär han ju mig göra det"    ha ha ha ... så där hör du pappa, sluta upp med båda nu! :-)



Det var en mysig morgon, o ännu trevligare var det att jag fick ett samtal från en tjeja Jag inte pratat med på sååå länge, det var mysigt höra hennes röst, hennes östgötska. Hade gärna bubblat över en lunch men tyvärr liiite långt..

JAg hoppas att vi fortsatt får trevliga dagar nu när gubben återigen dragit iväg på en roadtrip, ovanligt not! Blä less på denna säsong nu. Men jag bönar o ber för slutspel, klart det är ju det som är det roliga med alltet!


nej kanske man ska föröska hinna vila innan troy slår upp sina blå, men det är nog försent strax..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback