..

Man blir trött av barnkalas, men gumman är så nöjd över sitt kalas o det värmer i hjärtat av att se henens glädje!
Idag har vi hunnit vara ute i solen  grilla o åka pulka, mys!

Fick precis ett mail som värmde mitt häjrta än mer, nästan så man tycker det är därför det är roligast få gifta sig, möjligheten att samla "alla" de man tycker om på ett o samma ställe för en kväll. Jag bryr mig egentligen inte så mkt i att vara  skinande fin, nej det som betyder mer för mig är ju just det faktum att det är en kväll när folk kommer på en glädjefylld dag o dem gör det för vår skull. Att få möjligheten att träffa personer tillsammans som man i vanliga fall inte kan samla på samma sätt..  Det är ett av de storka skälen som för mig gjorde att valet föll på ett kyrkbröllop!

Men antagligen även det som gjorde att det här med inbjudningarna var sååå himla svårt. För det är lite lurigt när ens gubbe spelar en lagsport o man möter sååå himla många människor man tycker om. Tyvärr måste man ju dra en gräns för nja tyvärr vårt bröllop kan inte bli lika stort som vickan o daniels.(spec när man märker att hostar man bara ordet bröllop så kostar det skjortan..) Tex så finns det en bunch of people from da old crew i linkan jag eg skulle velat deladagen med, men det svävar iväg sååå fort..  Men men det där tror jag ju o hoppas att alla förstår... Ni vet ju jag , jag hade gärna delat dagen med hela världen i one big happy party med prällen som starter för dagen!

Jag är lika glad för alla ja som inkommer, Sarahs mail värmde dock riktigt gott i hjärtat mitt, det känns så roligt att få höra av folk de uppskattar vår stora dag oxå! o jag är så glad för hennes skull oxå, åhhh vännen miss u girl!!




En annan sak som är lite rolig är ju att johan tydligen är klar för både skeå o värlmands laget, jasså det var mer än vi visste... Har ingen ingen som helst aning om framtiden, men det löser är inte orolig. Jag är ganska säker på att det blir bra vilket som! 


Men men nu mera fika för födelsedagsbarnet...

kram på er gofisarna mina!

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Du kommer få en sådan toppen dag tillsammans med din J. Glöm inte att njuta. Kram

2010-03-21 @ 18:16:23
Postat av: Anonym

Ja jag ska frösöak men shitpommes vad nervös jag kommer vara innan kyrkan... men sen så :-)



kram kram

2010-03-21 @ 18:47:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback