tiden går... men tycker det börjat gå sakta

v 37 har man gått in i nu.. så nu närmar det sig med stormsteg men nog f-n går det sakta nu ändå. Jag har väl iofs aldrig varit känd för att vara den som är bra på att sitta ner o vänta på att få saker jag vill ha. Otålighet o ja kalla det kanske framfusighet passar nog bättre in på mig... Så att nu måsta sitta här o vänta på att den här parveln som tagit hela min kropp till sitt bo gör mig rätt rastlös... Fast iofs "sitta här o vänta" var ett oerhört felaktigt ordval av mig...
Vet knappt när jag liksom sist bara suttit rakt upp o ner... (el jo när man är på saker o ting ser jag la till att ta för mig av att sitta ner..)

Varit mkt i veckan tycker jag... Inte hunnit kirra ihop sängen som tänkt (inte ens hämtat hem den, men på lördag ska jag nog kirra det)  Inte heller införskaffat oss lite levande växter..vem vet kanske idag..
Iförrgår var en dag som verkligen gick  hela dagen bara poff. Rullade in mot stan vid 10tiden, lekte i stadsparken, käkade lunch o glass med vänner. Stannade på stan med en go vän medan papporna o kidzen åkt hem o busade (Skönt he he)sen bar det av hemåt ,var hemma vi halv 5, o 5 stod besök utanför dörren , Jennybenny bjöd på lite kycklingsallad, hade en 6veckors bebis på besök, Tindra var mkt förtjust i henne, hoppas det bådar gott för kommande syskon!  Besöket stannade iaf till strax innan nio  Efter det projekt "unge i säng" (INTE lätt varva ner efter besök ibland..)
Var bra mör i kropp o knopp efter den dan, men inte har man vett att lugna ner sig efter det inte.. Hade ju bokat in playdate med S & O på torsdag fm, klart vi måste hänga. Blev busstur in till stan, med obligatorisk lunch o glass i govärmen! (hade gärna åkt o badat med hade lovat j att ta bilen till boden på några himla tester..) Blev lite karusellande o span på stan med.. Sen hem o ta igen sig en liten stund iaf. Innan nästa besök stod utanför dörren... Då stod Johanna där o ville hälsa på under kalasansdet i helgen. Sagt o gjort vi brummande in mot stan igen, för lite karusellande med tindras kompisar, kik på rimx fm -festival. Lite festival mat o så hem...

Har iaf bestämt oss för att det inte blir nått kalasande i år för vår familj. Orkar helt enkelt inte.  Johanna slaggar ännu o ska ut o svira idag. Ni vet ju att hade jag inte haft den bastuba till kagge så nog sjutton hade jag säkert vela kalasa i år då.. Men herregud bara 26 dar kvar nu till bf. Läste dessutom 2 saker igår ang kommande guldklimp. Dels att man skulle ställa in sig på 2-3 dar tidigare än förra vid denna förlossning, hmmm vad sjutton kan det verkligen stämma?? Nej jag tror ännu på en september bebis.. Däremot tror jag på nästa grej att 2 an ofta väger mer o dessutom om det är en pojke. Jag tror nämligen att den klimp kommer väga kring 4kilos strecket..(om inte ännu mer..)


På lördag ska vi ner på barnkalaset på stan, sen tror jag att jag o älski ska gå o se på "sommaren med göran" måste man ju se :-) Och sändag tänkte jag ha som vilodag (fast det är bara för att det är så långt fram ha ha, hoppas på goväder o badväder!!)



Kommentarer
Postat av: Cicci

åh gumman, snart snart kommer den lille krabaten. ska bli så spännande. det kommer säkert att gå bra med Tindra, hon är ju en förståndig liten dam. och även om hon blir avundsjuk så kommer det nog att gå över ganska snabbt när hon inser att hon faktiskt är storasyster :) vilken uppgift liksom.

miss you, ha en mysig helg.

2009-07-31 @ 21:37:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback