bm besök..

Besök hos bm idag..

Allt var bra:
Blodtrycket ökat lite men var ännu accepterbart
Spår av äggvita oxå accepterbart
Sf mått 32
Bebben låg med huvudet neråt, ganska långt ner ..
Huvudet var rörligt/ruckbart (lite rörligt om man tog i ,som hon sa..)

ja no news alltså eg... allt flyter på... o går la framåt..
Alla man möter säger: åhh nu börjar det vara nära, el så säger dem ÅHH stackare hela sommaren.. he he.. Ja ja själv  så känns det  iksom nära men ändå oerhört långt bort, men  känns helt ok mår ju så bra.. lite tröttmössa dock idag..

Tankarna inför förlossningen börjar oxå kännas bättre. Har ju fakitskt inte ens velat tänka p ådet där. Då förlossningen med tindra var sååå lång o jobbig.. Men men  nu känns det liksom på nått sätt lite som att  jag ändå faktiskt längtar lite tills den stunden ändå, även om jag vet det kommer göra sjuhelvetes ont så är det ju den underbaraste stunden i livet (förhoppningsvis!) o hur än hemskt det kommer kännas så fixarm an ju det på ett eller annat sätt. O det är värt varanda lite helvetes värk för att få ut sitt mirakel...

Kommentarer
Postat av: Sanna

Jag hoppas att Du får en "bra" förlossning denna gång, där du är med och hänger på. Tänk vad tiden gått, känns som igår du talade om att ni skulle få ytterligare ett mirakel. Ett syskon till Tindra! Och nu, nu kan man se slutet på resan. Du vet att jag hejjar på dig och finns här! Alltid. Puss och Kram från Sanna.

2009-07-13 @ 21:01:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback