..

mina tankar börjar mer o mer riktas åt ett håll, eller hmm hur ska man säga, ja justt nu känner jag mig helt insnöad på det.. ja så där som det lätt blir he he.. men men nu är det semster o den ska bara njutas av , ja ni vet verkligen njutas för fullt (hosthost..) nej då skämt o sido, ja leva livet o hitta på massa bus, förhoppningsvis sol o bada, åka båt, träffa familj o vänner hinna med nån lite tripp på båten, köra lite gocart, mysa på stan... åhhh men oj jag längtar efter att se alla friends mest av allt, fan har varit så dåligt med det under året har ju knappt varit hem o när man väl varit det så har det varit uberkorta svängar...

just ja J ångrade sig ang sin köra mc hem.. lessnade efter typ 8mil när han insåg det var 110 mil kvar, hmm god lus t säga "vad var det jag sa" Men men jag har i af fixat hemfärd åt honom nu på annat sätt, synd bara att det alltid ska bli så här osmidigt o hastiga vändningar för oss. ,men ja jag vet det är ju liksom ett signum för family franz....=)

Åhh stort grattis till lillafamiljen som blitt större imorse, mys för er!!!!

nej time för fotboll men men see u
puss på er




Kommentarer
Postat av: Cammi

För en gångs skull så har jag lite koll på ditt virrvarr ;-) Kul att ses en sväng i dag, vi får styra upp nått till veckan...jag är ledig tis och ons, Stefan jobbar natt men han får inte sova så länge ;-)

2008-06-27 @ 21:48:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback