...

Uppdatering:

Linser: gick kanoners idag både in o ut , så fna kanske man redan e en fena på det där..

Byte av eg: Nemas problemas ,lätt som en plätt...

Dock en hel klan av ett visst speciellt folkslag på vc'n idag, självfallet hade de inte bokat in sig som alla vi andra måste göra, nej då det krävde i princip bara hjälp.. fattar inte varför i hela friden de ska ha så där hiskeligt stora kjolar, alla de där människorna fick ju knappt plats i mitt rum..ja ja de fick hjälp med det akuta, de andra får de allt gör precis som alla andra, ringa o boka en tid. Blir irriterad bara av deras sätt gaahhh.. men men suttit lite mer i telen idag oxå, ritkgit skoj faktiskt!

för trött för att orka tjöta mer nu
see u

Kommentarer
Postat av: Lotta

Tjena!

Min mamma jobbade på en tygbutik i Uppsala en sommar för några år sedan. När "kjolfolket" kom sprang de som jobbade på den gatan runt och varnade varandra i grannbutikerna att "de" var på gång. Jag kan inte säga vad det egentliga användningsområdet för kjolarna är men jag vet vad de användes till där i alla fall. Man får plats med myyyyyycket grejer i en sån där kjol. Hela tygrullar om man så vill ;-)

Postat av: Cammi

Dessa kjolar, den dagen jag stöter på en ärlig människa i en stor kjol så kanske jag ändrar uppfattning om dem...men än då länge förtjänar de sitt rykte! Som de där som bor i Happis, de har ju förstört en hel by! Jag hade blivit livrädd om jag var du när de kom in, vem vet om hela släkten står bakom dörren med knivarna i högst hugg :-)

2008-06-14 @ 00:40:13
Postat av: Anonym

Lotta: ja vi har ju bott grannar med typ en hel kaln, kan säga so mså att de just dme var ruskigt irriterande, stod jämnt ute o gastade på varandra o typ bodde i tvättstugan.. men men ja jo jag har oxå hört talas om alla möjliga saker de får plats med där under..



Cammi: ja fy ja dem där i happis verkar inte riktigt kloka! Nej då jag blev inte rädd mest irriterad, finns nadra saker som kan vara mer otäcka, som tex att veta att man ska hem till nån med missbruksproblematik men inte veta på förhand vad det är man ska stöta på..



kram på er

2008-06-15 @ 18:26:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback