sista minuten som vanligt...

Jadå det var som vanligt!
Vi har haft hela veckan på oss att bestämma oss om vi skulle åka till direktören i täby men som vanligt inte kunnat bestämma oss, när vi typ på morgonen typ bestämt oss att nej det blir nog inget, DÅ Då ångrar vi oss såklart o snabba ryck blire att packa ihop grejjer hoppa in i kärran o rulla av mot chefen himself. O vad jag är glad vi gjorde det! Det var en toppentrevlig kväll. (förutom surt att fotbollen gick kasst, så jäkla irri, 92a minuten!!)  Ja gud ja det var god mat, trevligt folk, massa surr, 2 systrar sjöng en rolig omgjord sång, gott ros'e slank ner hos de flesta.. Sen på natten tog vi det längsta längsta bad i utebubblet som jag nånsin tagit, fan vi såg ut som russin när vi badat klart. tror vi satt där i , i ca 4timmar. P & J hade sin barnflicka där så det kunde slagga en stund på morgonen ändå o vi somnade nog en liten stund med.Guld med en liten powernap iaf =)  Men jag kan säga som så, att det var lite halvrolig syn när vi ännu satt i bubblet efter kl07 på morgonen o gumman slår upp sina blå, överlycklig över att det badas, säger som så hon fick doppa sig fort, sen upp o duscha så klädde vi på oss la oss i lekrummet på madrassen o kika barnprogram på morgonen ..zzzzzz

Gumman hade som sagt oxå en toppen kväll hon lekte för fultl med deras kidz o den andra killen som var där o så sen när hon skulle sova så gick det hur bra som helst. Hon gjorde hör o häpna som hemma,gick in o la sig själv i rummet o vi bara kramade go natt, så bums sov hon..

Ruskigt dålig med kameran var jag men nån liten bild kanske man har...


Chefen o Kaiser



Goa N!!


Gubben sååå lycklig, visade sig att A var polis, vilket fick honom att fråga lite olika frågor av den nyfikna sorten. he he.. snäll o rar polis.. =)


Det var här vi häckade i fleeeeeera timmar sen, se så fin present Jenni fick, värsta flytgrejen med olika färger där man sätter glasen så man ska veta vilken som är ens glas, supperfiffig grej som vil lekte massa med =)


Söt!


Brudar med klös i =) Klart vi oxå slängde av oss kläderna drog på oss våra bikinisar o hoppade i plurret...
Helt enkelt en lovely kväll!

Nu skaj ag gå o mysa med min familj o idag, idag blire flott kan jag lova! Ja ni vet dricka o chips!!

Imorrn har jag min introduktion he he.. ja ja bättre sent än aldrig, ska iaf bli skoj ska vara typ 2h på bvc, o det tycker jag är dundermys! Dock tror jag det är när jag vet en person ska dyka upp på vc'n lite ysnd var lite nyfiken se denne person..

men men time för slapp
see u kramen


Kommentarer
Postat av: Sanna

Åh, sååå mysigt ni ser att ha haft det! Och vilket plurr, sånt vill jag också ha! Kansk kan vika ihop det och ha det på balkongen? :-)



kraaaamis!

Postat av: Lotta

Du... den där poolen ser ju inte ut att va´ helt fel :-)

2008-06-16 @ 09:01:21
URL: http://mittsakalladeliv.wordpress.com
Postat av: Anonym

ja ni det hade man gärna haft hemma =)

2008-06-16 @ 18:41:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback