trött trött

Idag känner jag mig trött o sleten...
Jobbet har gått i ungefär 700tusen knyck, knappt hunnit fika vare sig på fm el em, men som vanligt rätt skoj oxå, fast idag kände man stressen i bakhuvudet hela tiden... blev som vanligt kvar lite längre än till 17..


Ja ja nu är man ju iaf ledig 2 dar o imorrn blir det lite lunch med en tjeja, ska bli nice, vi har sagt länge länge att vi ska ses, men det har liksom aldrig blitt, ni vet så där hur det är ibland, men nu så...
o sen är ju dagisfesten he he.. ja ni vet den som vi trodde var förra veckan.. o sen så smäller det ju med fotboll!!
(ja om vi nu inte får besök fr norr för då bokar vi ju in oss med er såklart, men då vi inte hört nått mer antar jag att det inte blir nått...)

Fick iaf en väldans rolig o trevlig inbjudan till lördan men f-n vi får nog skippa ändå. Blev nämligen bjuden på att kika fotboll på storbildsteve o partytält, barnfritt var det. Lät himlarns skoj, kruxet var att det var i täby, men f-n hade nog varit många trevliga folk där.. men nej det blir nog inget med det...

tyvärr har vi tvättstuga idag, fy bubblarns.. nåja gubbz skulle glida förbi där nu innan han drar en sväng med bågen, ska hyra lite film o grejjer, ja ni vet bara för att köra lite he he..

see u
kramen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback