fram o tillbaka...

Som vanligt hattar vi fram o tillbaka mellan lule o köllix... o nu är vi i lule, ska nsart åka o träna fy rackarns vad skönt det ska bli!!

Båda ställen vi häckar på är mysiga på sitt sätt... lule är allitd luleå, ja det finns liiite mer att göra här o många man vill träffa... i stugan så är det väldigt mys o skönt spec om det är fint väder, ni vet bada , åka båt, grilla, o så mysa framför en film på kvällen.. så klart mys med båda våra familjer oxå!

SKa be papsen om hjälp o kirra in lite bilder här senare.. som vnaligt inga märkvärdiga då det ju är jag som varit i farten med kameran.. Kalixdan vad ska man säga.. var trevlgit o surra med friends men själva utgången ,naj det var la som vanligt där, kanske inte allt för skoj... måste nog dra en färjan tripp här i stan i stället det brukar liksom alltid vara skoj...ja i år måste jag iaf äta lite mat dära en kväll ska visst vara väldans gott...
ja ja nu ska jag gå o mysa med skruttan min o även be bror min bränna en skiva till henen med hennes favvosånger ja ni vet detä riktiga ubertjej sånger som, empty room, hero  o upp o hoppa.. =) men kalrt lilldamen ska få en egen dansskiva..

men men dags kila
pussen




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback