Midsommar redan varit...

Ja kan ni fatta att snart är det juli??!! Helt sjukt snabbt går tiden...
Midsommar har varit var väldans trevligt med besök av C&F, tyvärr prickade hjärtat in att bli sjuk just då så det kändes lite surt att det blev så, stackarna fick säkert sova helt dåligt av alla hennes hostningar.. men men jag tyckte vi hade trevligt ändå o ser redan framemot nästa gång vi ses =)

Jobbet var la som vnalgit idag, massa massa att göra, huvudet snurrar på bra friskt av allt som ska fixas o donas o fejas..

J är ute o tar en snabbtur på mc'n he he oväntat  va?! =)
Just nu vill jag bara åka hme hem hem längtar masor faktiskt att komma hem till norr o allt vad det innebär. det enda jag inte saknar är myggen he he.. Nu harj ag hört att R har köpt guitar hero, wiiihoo det måste vi ta till stugan o har han inte köpt singstar är det då nått av det först jag kommer inhandla, för här ska det skrålas =)

Var på ikano en sväng igår, fler som fick sånt här kli i kroppen av av röda dar o stängt p åaffärerna. för det var massa folk där.. Jag såg iaf massa fina kläder till gummz men hon behöver ju inte direkt nått. Jag har iaf helt plötsligt börjat tycka om läven lite andra kläder till henne,som jag tidigare eg inte tyckt om  finns så mkt fint.Tindra har ju inte direkt haft mkt blusar o skjortor el vanliga baslinnen  t-shirtar med typ snygga shorts el sånt till men nu har jag börjat tycka om lite den sortens kläder.. Ni vet lite som "finare" men ändå lekvänliga kläder..Fast självfallet alla kläder hon har hemma är så fina de med =)

Jag är även ruskigt sugen på en annan sak jag håller lite hemlig än så länge..



men men time ta ett bad..
puss puss p åer

Kommentarer
Postat av: Sanna

Åhh, så mysigt med besök!! Jag gissar att ni haft det toppen mys! :-) Och såklart vill jag (och Alice) säga: -STORT grattis till gubben J!! Attans så skönt med kortet fixat.

Nu sitter vi här hemma och har nyss plockat upp nya fina tv:n. Skönt! Änligen kan man se vad bilden på skärmen liknar. Inga pygmeer längre! :-)



Ha det gott gummsan!

Saknar er.

Pusselipusspuss

Postat av: Cicci

Gumman, tack för helgen, var supermys. Att lillgumman blev sjuk var trist, men tycker också vi hade det mysigt ändå. O så mysig lägga ni hade :)

KUL att J klarade kortet, men det visste vi ju. Vi får höras snart igen, är ju nyfiken på vad som händer med det som J till och med kunde sälja hojen för ;) hihi.

Hoppas vi ses snart!Kramis

2008-06-23 @ 21:52:26
URL: http://baraben.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback