4 ynka pyttiga dar kvar..

Jepz that's the krassliga fact =) Ja 4 ynka små sketna dar kvar att jobba. Ska som sagt inte klaga jag jobbar ju inte sååå många dar/vecka. Men f-n jag vill ha semster nuuuuu o pysa hem bumsfillums!!! Har tidigare inte längtat såå mkt faktikst pga olika saker, dels pga att jag mest fokuserat på faktat att jag inte riktigt velat vara där i 4 veckor utan hinna med nått anant skoj oxå, typ utlandssemster, el tripp ner till danmark kanske vidare till tyskland, eller öland. Ja men ni vet ni som känner Jennybenny att jag liksom vill hitta på nått skoj. O jag menar ju självfallet INTE att jag inte tycker det är skoj åka hem, tvärtom!!!! Men jag vill ju liksom kanske hitta på annat bus oxå.. För kruxet är ju detta (både på gott o ont) att när man har släkt o de flesta vännerna i sin hemstad så hittar man ju oftast på nått lite extra busigt på sin semster (ja sån är då jag iaf..) MEN när man har då på 120mils avstånd (inte liksom snippa förbi på middag avstånd) så blir det ju så att man vill åka upp dit när man blir ledig...men jag har ju alltid tyckt det ska bli skoj åka hem. Men nu idag fick jag liksom helt plötsligt megamega saknad efter norr. Vill bara hem nu. tror det har att göra med att vi får kalixbesök idag, samt läst lite vänners bloggar hemifrån o ja nu när det liksom börjar bli sommar hemma oxå så kommer bara myskänslorna över en. Ska bli så götttt träffa alla. Hänga i stugan , bada mm mm ja ni vet liksom göra norrland!!!!

Men men först ska det midsommar o det ska oxå bli dundermys!!! Tror bestämt C& F kommer på besök, jag hoppas iaf det. Åhhh vad jag saknat dem, spec  C så klart, my girl! Nu när vi bor närmre varann får vi allt se till att kika förbi lite då o då =) Vi måste glida förbi dem efter semstern... Jag tycker ju även att dem kan komma upp till norr på besök, vem vet kanske i sällskap med göteborgarna, så vi får visa er norrland , ja det vore såååå kul!! =) =)


Men idag, ja idag smäller det, hjälp biter på naglarna redan, Sverige Sverige snälla fixa nu det här, men det är klart dem gör!!

Sitter för övrigt o väntar på att de här rackarns fastighetsskötarna (el vad de nu kallas) ska fixa så jag kommer ner i tvättstugan, måste tvätta idag el imorrn, annars är det kris! Missade vår tävtttid i söndags då vi liksom avktadade till rätt sent med att glida hemmåt i kärran efter fotbollsfesten..

Igår gjorde jag en sk sen anmälan till lite kurser ja jag tyckte dem lät lite intressanta. Typiskt mig har ju kikat igenom kursutbudet förr men liksom missat massa kurser jag kan läsa pga att jag inte kikat på avancerad nivå , inte lätt när man heter jenny =)  Den jag eg skulle kika på hittade jag inte, får se, ska nog kanske gå den.- Är en telefonrådgivningskurs på 15 p, rätt skoj ha när man ska tjöta i telen. dessutom så kommer det liksom doktorer vid olika tillfällen och går igenom tex de mest vanlliga barnsjukdomarna, el liksom allergier o olika utslag, ja mm En annan dag så kommer en annan doktor o går igenom nått annat vanligt ämnesområde. Så man lär sig liksom mkt allmänlära som kan vara nice fräscha upp lite. Men nu hittade jag ju inte den utan sökte andra kurser som kändes passa bra in på mitt nuvarande jobb. De kurserna jag sökte var alla 7,5p o gick ganska omlott så vi får se. de jag sökte var: 

*Sjukdomsprevention 7.5p

* Hälsofrämjande förhållningssätt teori och metod 7.5p

* Sömn och trötthet i förhållande till aktivitet och hälsa. 7.5p

* Socialt kapital och hälsa 7.5p

Jeppzi pepzi alla dessa, kändes som att på nått lite sätt kunna vara bra i mitt arbete på en vårdcentral med stort ohälsotal.  Men alla 4 kanske jag inte kan läsa, fast de går som sagt lite omlott men men vi får se. Nu var det ju så att sista dan för kompletteringar av meriter är imorgon o jag kan inte kika vad de har inne för grejjer nu utan först när pinkoden kommit hem med posten MEN det känns som att de borde ha papprena på att jag är klar ssk eftersom jag tidigare sökt barnssk i liuleå och kommit in. Fast jag vet inte de kanske bara vet det där eftersom jag läste ssk där.. Ja ja vi får se... Vore skoj iaf knåpa på med nån av de där...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback