Storm..

Nästan iaf.. blåst som attan idag men rätt varmt ändå.. lite synd baa det blåst så mkt idag..
Har iaf varit ner på stan o käkat med tjejan, gör trevlig som jag hade för mig =) Ja det var nice, lite  synd bara att dagarna i sommar springer iväg så fort, ja huga jag börjar redan få panik för att vi går mot höst snart he he.. nej då så illa är det inte..Sommarn har ju just börjat o fan vad det ska njutas!

Drömde en sjuukkkk dröm i natt. Dels drömde jag om onaturligt mkt kroppsbehåring, vilket var typ var en skräckupplevelse, Kommer säkert från jobbet då man ser både det ena o det andra he he.. Andra delen av drömmen var riktigt trevlig o glad upplevelse, förstår bara inte varför jag drömde om denna person, fick mig att fundera lite.. Handlar om en person jag inte har direkt kontakt med nu..ingen kille! ja ja massa lustiga drömmar i natt alltså..
När jag väl vaknade kom jag att täkna på en annan sak o det lustiga var att bara tanken på den saken o när tankarna spann på fick det att pirra till ....he he.. ja så kan det vara ibland minsann..

nu är'e fotboll på teven, skräll va =) Nyss käkat gott o även fixat till lite god chokladkaka som ska in i ugnen precis vad kroppen behöver, men gott ska're bli =) Ska njuta o kika på sverige, shit börjar redan känna mig nervös =)

Har kommit på en lite rolig grej jag kanske vill testa lite måste se om det funkar o är möjligt men ltie kul vore det..
Ett annat misson jagh ar är att jag nog msåte gå o skaffa mig lite linser nu, så man ser ordentligt igen..

men men tack o hej leverpastej


Kommentarer
Postat av: Anna E

Hej gumman!

Såg att du skrivit i bloggen för hundra år sen, men jag har inte varit så bra på att kolla den på ett tag.. :-)

Hoppas allt är bra med er där nere, och att ni får ha lite go-sommar. Här blåser det nordanvindar och är kallt som tusan. H har just mörklagt (!) vardagsrummet så att han ska kunna se fotbollen ordentligt :-) men jag planerar att gå ut och fortsätta gräva. Börjar vara less nu, men man kan ju inte riktigt sluta mitt i allt..

Planer för sommarn?! Njaa, jag vet inte så mkt ännu faktiskt. Vi har tänkt ta dagen lite som den kommer. Känns skönt. Men nån liten tripp ska det väl bli. Ni då?

Kram, kram!

2008-06-10 @ 20:28:57
Postat av: Anonym

hej hej!

Ja nyss kommit hem fr träning o nu kommer det lite regn, faktiskt riktigt skönt, behövs verkligen gräset e tyo helt gult..



Kul med fotboll, ler för mig själv nä jag tänker på henrik i fotbollstittartagen... =)

Skönt ta dagen som den kommer, blir ofta så bra då!

Ja du mest norr som är plannat, så skönt vara hemma då men jag skulle vilja utomlands oxå el till öland/gotland el danmark så vi får se..

vi hörs av kram

2008-06-11 @ 20:00:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback