vilken king alltså!!

Har alltid tyckt att Zlatan är (verkar vara) en störtskön kille o ja vad ska man säga efter programmet igår förstärktes ju bara den åsikten oh myg god vad grym han är!! Störtskön!! ja jag lööv people som är så där tokigt spontana o bara liksom glidr ,lever livet o är fullkomligt sig själva fullt ut, mer sånt!!!!!

Är på jobbet , som vnaligt tok mkt göra, får berätta mer om det sen,men så roligt o kul, skönt vara här slippa tänka på andra förrvirrande saker i min förrvirrande vardag.. Har haft en jobbig (eller orlig period) då jag inte vetat vad som ska ske, kanske ska ske, visst varit spännande o jäkligt skoj med men även nervöst o svårt planna.. men nu verkar det fallera pga olika saker som vi ej kan göra nått åt, så nu behöver jag nog inte tänka på det mer, är alltid så när man väl inser att man inte behöver fundera på det mer, då inser man hur mkt det eg gnagt i bakhuvudet..nu är det bara mitt vanliga tankeknak som pågår, äh skitsamma, ska bara vara o sluta klura på det där nu!! hmm =(

ja dags att jobba.. men men zlatan, världens king!!! Shit snart börjar em.. lite synd genrepet blev så dåligt men vad fan hejja sverige!!
Vill förrestten hitta en typ fotbollsklänning till gumman men  helst i typ lagtröjematerial fast en klänning då, el ja iaf en sverige klänning, nån som sett nån söt sån till barn?? Klart gummz måste få ha det!!

Hoppas solen skiner imorrn med, då vill jag bada o el äta glass!!
kram kram

Kommentarer
Postat av: Lotta

Håller med dig helt om programmet om Zlatan. Jag tyckte det var skitkul. Han är fantastisk men (men jag kan förstå att det sticker i ögonen på vissa att han är så självsäker). Hans kommentarer tyder verkligen på en härlig självdistans trots hans storhet..

Postat av: Anonym

ja som sagt han är grym!! =)Glömde ju skriva att jag fick rysningar på hela kroppen när de visade hans fotbollkarriär i korthet, oj oj oj vilken lirare, helt sjukt bra!! o den sköna personligheten till det, magnifico!! =)

2008-06-02 @ 21:58:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback