Underbar helg!!

Vädret är freaking underbart, verkar aldrig ta slut men men jag vet.. det måste komma regn o det behövs verkligen, gräset e typ som fnöske o riktigt frasar under fötterna på en  del ställen...

Idag har jag o hjärtat varit till Tinnis o badat så mys, gumman hade tokskoj, lyckan var total när mio var där=)  o inte var det sämre av att en pojke från nya dagiset oxå var där..  Wille o hans pappzi var där med, msåte nog ta tagi det där med att slå våra kloka ihop snart har gått på tok för lång tid nu, fast nu får vi la se om V orkar med magen .. =) Tycker iaf barnavd på tinnis är  toppen.. Fick iaf höra att M's päron separerat o att mamman hade haft lite så sä där med att trivas i stan men att det nu kändes bättre, jag tycker ju att mamman är görgo samt att min dotter älskar att leka med hennes gofis, så Klart jag slängde ut mitt nummer o sa att personen skulle hälsa det till mamman att de kunde komma förbi oss nån dag o ta en fika så kidzen får leka. ...

Helgen i götet har varit så myyyyyyssss, jag bestämde mig redan på torsdagen för att jag nog måste stanna till lördag em. Ja fanns på tok för mkt jag ville hinna med, även om vi mest tog det lugnt så ville jag ju liksom hinna njuta av att vara i tsan oxå! För njuta det har vi gjort i allra högsta grad!! Haft så mys tillsammans med Anna hela helgen hon är allt go, var så säker vi kommer fler gånger =) O mysa med sannis går inte av för hackor det heller, jag log för mig själv hela vägen till bilen efter vårt besök upp hos dem, ja så snäll o rar tjeja det där. O när vi slår våra kloka ihop allesammans (gubbarna med) ja du det blir inte direkt sämre då! Mer sånt åt oss =)
ja det som fattats denna helgen är väl min hjärtesten!! Men han har ju haft sitt roliga på annat håll =) snutten.. he he.. ja ja att vara i götet väckte så många minnen, inte bara att jag älskar den staden men gud vad jag o gubbz haft mys där.. fan där vill jag bo "när jag blir stor" så är det bara!!

Nu längtar jag efter att klockan ska bli 20 så hjärtat kommer hem ska allt bli gött få ha han i min famn igen, my man!
ska nog fixa nått gott mys då o så blire bara film i soffan...

Känner mig nervös inför morgondagen, ska på vpl på US, hmm har ju aldrig gjort det liksom på plats innan, o nu så har liksom högsta hönset i primärvården varit på möte med oss på vårdcentralen för att liksom hjälpa oss få det att gå runt , känns skitabra att de hjälper till, men en sak han sa var att det är bra om vi börjar åka på vpl o tex säger nej till de pat som vi inte kan ta emot, gahhhh hoppas hoppas inte det är en sån pat imorrn, blir ju nervös i lilla magen, att de ska äta upp mig där uppe på US då.. he he.. ja ja...

En sak jag tänkte på var att vi gick på Liseberg på kvällen, tänkte liksom det kudne vara mysigt på nationaldan, men vet ni, där var då nån himla INTERnationaldagen, så ni vet "andra generationen" de som sjöng den där skit kebebpizza låten uppträdde o massa anat skit.. hmm jag är verkligen inte den som är den mot andra fokslag MEN jag tycker faktiskt att vi är nog dåliga på att fira vår nationaldag så att vad sjutton då kan man väl iaf försöka fira den på ett "svenskt sätt" just den dagen när det väl är Sveriges nationaldag o röd dag... Hmm internationaldag , självklart fine, men kanske inte just 6 juni! Nej det kändes liksom typiskt svenskt, att då ska vi liksom uppmärksamma alla andra kulturer för att det får ju inte bli för mkt firande, nej då kan ju nån tro att vi är rasistiska.. herregud, det finns en dag som är sveriges dag, låt den då gå i ordentlig svensk anda med traditioner, ja med tex visor o tjosan... sen kvittar det mig hur många internationaldar vi har..

Ska vi se om vi hittar lite bilder från helgen som gått:  Den har iaf inneburit bad i  hovås, liseberg,hotell m frukost, bad i näset, liseberg igen, natt hos Anna, Free port kungsbacka... O idag tinnis (inga bilder dock)

:
Posing i hovås




Mys på liseberg!!







På väg till hotellet


Även en liten tjej kan ta det stilla en liten stund p åstranden o läsa sin prinsessa tidning





Mys hos Anna:



Det  var inte rosén som gjorde vi såg så knasiga ut :-)



JA det var väl det, tack o hej leverpastej!


Kommentarer
Postat av: Sanna

TACK för i lördags vännen! Toppen mysigt att ha er här på middag och gos. Tindriz minspel under kanan då hon fick (blöta) bekymmer är oslagbar och det där med "-Hörru, du KAN faktiskt bränna dig!!" Du så fint talat om för J får mig fortfarande att skratta. Det kom så spontant och du såg så söt ut då du verkligen tycktes mena det! Stumpan!!



Ha det så gosigt med Johan då han kommer hem, jag skall mysa med min karl. Svensexan igår startade vid 6.30 och han var hemma kring 4.30 inatt.. behöver jag säga att han är seeeeeeg?! :-) Men gosa borde han klara!



Puss & snutt

Postat av: Sanna

TACK för i lördags vännen! Toppen mysigt att ha er här på middag och gos. Tindriz minspel under kanan då hon fick (blöta) bekymmer är oslagbar och det där med "-Hörru, du KAN faktiskt bränna dig!!" Du så fint talat om för J får mig fortfarande att skratta. Det kom så spontant och du såg så söt ut då du verkligen tycktes mena det! Stumpan!!



Ha det så gosigt med Johan då han kommer hem, jag skall mysa med min karl. Svensexan igår startade vid 6.30 och han var hemma kring 4.30 inatt.. behöver jag säga att han är seeeeeeg?! :-) Men gosa borde han klara!



Puss & snutt

2008-06-08 @ 18:53:08
URL: http://jagodu.blogg.se/
Postat av: Anonym

he he ja du den minen var rätt skoj, liksom "shit pomfrittes, här händer det grejjer" =)



he he ja men alla trixz är bra trixz o håret sitter kvar än=) dessutom så brände sig faktikst en kille jag känner grymt mkt i hårbotten när han var rakad o vi var på kreta, fast puckot var inte så rädd om knoppen o får allt skylla sig själv...=)



Ja du , du ska se att du får nog liv i han om om du använder nått annat kvinnligt trixz =) Men men ja då verkar de haft skoj, kommer nog hem en sliten herre här med, fast lite bra tror jag ändå han mår, han hade inte druckit igår, tyckte 2 dar räckte o med formen herr franz brukar ha kan jag förstå varför he he he...=) men snart snart får jag mig alltl ite mys!!

2008-06-08 @ 19:10:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback