Följetongen tvättstugan =)

Nu har jag äntligen kommit ner i tvättstugan, men typiskt så fanns det ingen tid idag. Så nu får gubbz tvätta imorrn själv. detta är eg superduper bra för han behöver ju verkligen lära sig he he.

This is the story: När vi bodde kommer inte ihåg var skulle J vara så snäll o sätta på tvätt som jag bad om. Hmm han var så nöjd när han kom upp o jag frågade hur det gick: Ja då det var ju inga problem bara slänga i allt i maskinen o starta den. "Allt" frågar jag lite panikartat. Han svarar: Ja vad fan allt rymdes så jag snörde in det....... Gahhh rusar ner i tvättstugan får stopp på fanskapet o räddar all tvätt. Ja då där låg allt blandat huller om buller, vitt o svart, handtvätt o 60graders tvätt. My darling. men men han gjorde ju af ett försök.  men vi kan säga som så att sen har det liksom blitt så att jag har tvättat, när man haft maskin hemma har det liksom ändå varit lätt bara sätta på en maskin då o då. 
Dock har det ju tom framkommit i en intervju hur lat min man är. Lite glad blev jaf när han hade sagt att jag gjorde ett jättejobb hemma o han inte ens visste hur man satte på maskinen. Har ju dock efter det fått påtryckningar från mina medsystrar på olika håll att "Jenny du måste ju för fan lära han tvätta" Självfallet nu när vi flyttat till lägga har han vackert fått följa med ner i stugan.. Hur mkt han lärt sig återstår att se för nu ska han alltså tvätta själv imorrn. Men jag kan förtydliga för er att jag var tvungen sortera tvätten innan o göra en tydlig lapp:



=) =)
Får väl skriva in ytterliga del sen i hur det gick med allt, inte för inte som jag komemr vara lite nervös för alla mina kläder på jobbet imorrn. För gaaaahhh det är mkt tvätt denna gång. då vi ju missade tvätttiden i söndags som sagt..
men men kalrt my hero fixar det med he he =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback