zzzzz zzz måste man strax..

Kvällen har bestått av att kika på frusna o grejja med tvätten, skönt skönt faktiskt, kan ju inte låta bli tycka de är lite go, "mina norrländska" gubbar" =)

Måste snart sova för imorrn pinglar klockan i ottan ska skjutsa iväg gubben till sin tripp o sen börja mitt o gummz lilla äventyr mot mys på västkusten över tors-fre.. ska bli så trevligt att entra stan igen, men det allra bästa blir såklart få träffa Anna o Sanna där , skoj skoj!! Jag o gummz ska lyxa till det o sova på hotell, ser redan framemot frukosten...Ja det blir mys med ett litet mini äventyr, så får vi se vad vi gör för mys resten av helgen hemma i lkpg..

Om bara ändå tankarna kunde försvinna el nej det vill jag ju inte heller, bara lite trist läge som det e nu.. men men skit samma, nu ska jag knoppa in o iaf drömma lovely drömmar :-) för att vakna utvilad o redo att busa på liseberg, o senare mysa uppe på guldheden, fredagen håller jag verkligen alla tummar för kanonväder för då vill jag bada på nått av alla dundermysig bad som finns!!, så zzzzzzzzz   zzzzzz zzzzz zzzzz

see u
puss puss puss, smack på my darling såklart

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback