..

Halv nio o precis baxat ner rumpan i soffan, skönt! =)

Har varit en nicig dag på jobbet, förutom att en i personalen fick kila hem sjuk o en av mina pat var rätt dålig när jag kom dit.. I övrigt trevligt. Lite typikst bara, men så är det alltid. Ja ni vet liksom jsut de dagarna el de stunderna man känner att "nej inte just nu, inte idag vill jag träffa den o den" DÅ gör man det, så är'e liksom alltid, varför??!! Ni vet det kan vara av olika skäl man kan tex vara för trött för att orka träffa den där som bubblar lika mkt som en själv, el känna sig ruggit trött o sliten o vill helst inte springa på nån.. Fast för det mesta är'e ju bara skojsigt he he.. Men just de gånger man känner sig ruggigt fresh , nej så då möter man ingen =)  Men men idag var iaf en sån där dag då jag kände mig lite upp o nervänd hela jag, annars brukar jag alltid ta en snabbdusch av iaf håret på morgonen (älskar ju annars bada på kvällen) så man ser fin o fräsch ut på jobbet, men imorse nej då var jag ju så fokuserad på att testa mina nya linser o tiden sprang iväg... så håret var lite som ett fågelbo. Dessutom var ju ögonen lite röda eftersom jag fibblat med linserna. o för att inte tala om mina "väntar på högvattenbyxor" he he.. Ja de kändes allt i kortaste laget, men fan var så sjukt stressad att jag tänkte vad fan så får'e va idag helt enkelt.. Men men ja ja. Självfallet så just där o då, kommer typ den enda personen jag "känner" i skägget till vårdcentralen, Men så äre ju alltid slår liksom aldrig fel. Ja de andra dagarna när man känt sig som en ruskigt söt nurse, nej då passar det minsann inte att dyka upp he he.. =) Ja vad sjutton detta är ju såklart absolut inget som spelar nån som helst roll, utan kom bara att tänka på det där med att det liksom alltid är så rent allmänt.

Har förresten suttit lite i telen idag, riktigt skoj tycker jag allt... =) skulle eg sitta lite imorrn med, men nu när en personal e sjuk (el eg 2) så måste jag jobba ute, ja det är ju oxå skoj, men jag tycker det e så skoj lära sig nya saker hela tiden.. men men det hinns =)

Gubbz har iaf kirrat ny tid på måndag nu, ska hålla alla tummarna då! Han har lämnat teven på med sitt inspelade motorcykel gp, FIII fan alltså säger jag, vad grymma dem är egentligen, oj oj fan alltså de ligger ju verkligen ner i kruvorna o inte går de sakta heller... En annan som knappt kan köra cross kan ju inte låta bl iatt bli lite impad =)

men men ska hoppa in i duschen nu see u
puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback