typiskt...

typiskt gubben min...
ja ni vet ju att jag har skrivt att det är "dagisfest" idag.... ja planerna har ju varit så.. O till saken hör att jag ju jobbat tors,fre o mån så det är alltså j som skött hämtning o lämning dem dagarna. Jag har ju ändå sagt till J du kommer väl ihåg vi ska på dagis idag, "Ja vilken tid" har typ svaret varit...

Idag när jag lämnar på dagga sittter en stor a-4 lapp ovanför hennes fack att festen är flyttad till nästa tisdag.. varje unge har en klämma ovanför sitt fack där de fäster sån info de vill att föräldrana ska se o kunna ta med sig hem, kan ju säga som så att nästan bara vår lapp satt kvar (några till fanns kvar)... hur i hela friden har göken kunnat missa det?! =)  Ja ja det blir lika bra med nästa tisdag, lite synd bara om gummz för vi har ju sagt en del både igår o idag om hur kul det ska bli att få komma o se när dem sjunger idag på dagis, o hon har lyst upp som solen, "får jag oxå stå där framme o sjunga då??" ... ja ja fröken skrattade gott åt gubben min o de säger säkert till tindrizen att festen är på en vecka, vi får väl åka in till stan o äta lite glass ändå eftersom vi även sagt att det är glass på dagis idag, kan ju inte snuva lillan på allt liksom..

Én annan sak som nog stått på tavlan nån dag som my dear darling inte sagt nått om, är att det står att kidzen gärna får ta med sig sina badkläder, för de brukar sätta på vattensprigdaren på em så de får leka i den nu när de är så varmt, ja ja det går ju lika bra i trosor.. men lite lustigt är det allt, skygglappar på liksom.. Kan man inte tänka på att det liksom kan finnas info som fröknarna vill ha ut, he he he ja ja min sötnöt är allt för söt iaf... =)

Kommentarer
Postat av: Lotta i Linköping

Haha.. ja som du vet har jag en likadan här hemma. Skulle kunna räkna upp 100 liknande incidenter från det här hushållet..

Postat av: Anonym

he he ja men ni har ju lite fler småkorvar hålla rätt på oxå... Oj oj ännu
inte fattat har ett stort leeende på läpparna nu, vad kul för er, skulle ni vilja låna ut nån sen, eller ja vad sjutton alla 4.. så vet ni, bara "dumpa hos oss" vi tar mer än gärna hand om boysen o.. pyret..
Krya på er nu

2008-06-03 @ 10:30:06
Postat av: Lotta i Linköping

Ja absolut! Om ni verkligen vill det så går det att ordna haha.. Men risken finns att ni ångrar er eter någon timme eller så.. ;-)

2008-06-03 @ 17:30:58
URL: http://mittsakalladeliv.wordpress.com
Postat av: Cammi

Åhh vad jag känner igen det där, Stefan är oxå kass på att se och höra saker på dagis. Han har alltid noll koll när han kommer därifrån, ofta är hennes kläder oxå kvar där för att vi har så nära hem :-)

Förresten så kanske vi kommer på snabbvisit hos er nästa vecka, måste ringa och höra hur eran vecka ser ut :-) Tyvärr är vi inte ledig på helgerna utan bara mån-fre...

2008-06-03 @ 18:00:40
Postat av: Anonym

Lotta: nerå några timmar hit eller dit är nog bara skoj =)
får som sagt hänga allesammans sen när ni e krya o på benen igen..

Cammi: he he ja du det är ju lite lika våra män :-) ja du, varje dag ju varit där så är det nått plagg som blitt lämnat kvar så idag när jag gick dit hadej ag typ famnene full när jag gick hem (alltså vanliga kläder, var ändå fullt med extra kläder he he)
Ja oj vad skoj det vore, ni är så välkomna!, jag är ju alltid ledig tis+onsdag o johan har ju träningar på fm.. så visst det går ju finfint.. men ledigt vettekattsingen om jag kan ta, varit borta nog ändå..fast om ni kommer så kan ni ju hitta på nått skoj ändå säkert.. men vi kan höras.. kramen

2008-06-03 @ 18:49:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback