..

Linsskola del2: Skönt att åter se igen, men ojsan lite kruxigt få ut de små rackarna, spec när de suttit i några timmar.. men skam den som ger sig..

Träning: Har nyss varit o kört de svårast passet jag nog nånsin kört men oxå ett av de roligare. spelar liksom igen roll att de tar tid innan man snappar upp olika steg kombinationer o snurrar hit o dit ändå roligare ha nått att bita i liksom.
Dessutom tycker jag ofta det är så här för mig att när man tex kör nått av blocken så kan det vara nått ma ntycker är trixigt men när man väl lägger ihop allt så flyter det liksom på o man får grepp på allt (ja iaf det mesta =)  är inte o kommer aldrig bli nån stjärna på det här ändå ,emn fan så skoj är det iaf =)  Ska gå nästa vecka oxå.. Imorrn blire nog att köra lite pump tror jag el så kanske bodystep, beror på när jag kommer hem från jobbet...

det känns iaf precis som jag o en donna snackade om för nån dag sen, att vad träningen gör gott för sinnet, jag kan verkligen va a real bitch när jag inte tränar, nej nu tog jag väl i, men mera trött o less kanske, när jag tränat, hur slut man än blir så känner man sig piggare o mer tillfreds med sig själv, såååå skönt!!

men men ags se hur det slutar för mina kära norrländska karlar..
puss

Kommentarer
Postat av: spookface

hehe dom e ju svårare o få in än och få ut..

2008-06-12 @ 06:28:54
Postat av: Anonym

eh he ja du det upptcäktej ag med imorse, fan alltså =)

Så lätt få in på ena ögat, men si andra det vilel sigi nte, o stressad till jboett var man o utanför dörren stod både gubben o "ungen" o ville in , så fan jag sket i dem imorse, men skam den som ger sig, imorrn ska de in =)

Hoppas allt bra!

2008-06-12 @ 11:52:35
Postat av: Lotta

Linser kan vara kruxigt. Jag är ju halvblind och helt beroende av linser eller glasögon.



När du ska ta ut dem; Dra linsen från själva "den färgade delen" ut på ögonvitan. Då är det lättre. Håll naglarna korta. Detta är ju tyvärr linsbäradets baksida för den som vill vara fin med långa naglar. Tyvärr är det jättesvårt att kombinera. Ju mjukare lins desto svårare är de att hantera men dock bättre för ögat då de mjukare oftast innehåller mer vätska vilket ger ett bättre syregenomsläpp till ögat.



Man lär sig det där... ganska snabbt. Men om du har långa naglar kan en manikyr vara det hetaste tipset...



Kram!

Postat av: Anonym

Lotta: tack för tipsen.. får la se hur det går he he...

Ha det bäst v hörs av snart =)

2008-06-12 @ 20:32:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback