kvar ett tag till iaf..

Ja nu är'e alltså klart att vi blir kvar in town, har ju varit väldans osäkert ang det ett par månader... J har ju tydligt sagt att han vill åka om han får chansen o intresse har visat från olika håll..(inte pga att vi/han inte trivs här, absolutly not, utan mer bara att det kändes som att får man chansen igen ,måste man ta den..) Men nu kan mamsen pusta ut.. för vi blir kvar.. Pga det där himla avtalet ..Ja ja det är säkert lika bra det o det känns grymt skoj ändå. Jag har ju tyckt att det vore grymt grymt skoj men samtidigt svårt att ställa in sig på nått innan det verkligen varit klart o visst jag har haft funderingar på hur det skulle bli för mig, men självfallet backat upp j till 100%..o nu blev det ju inte så, så skönt att vi gjorde som vi tänkte, fortsatte leva som vanligt. För visst där ett tag kändes det lite weird, ni vet nyss köpt lägenhet, fått ny dagisplats o så var det stor sannolikhet att vi inte skulle vara kvar...kändes lite skumt måste jag säga.. men men nu är vi still in town o det är skönt bara veta läget... om man ändå som sagt aldrig ändå kan känna sig riktigt  helt säker,nu är'e nytt år o ny coach, så vi får se... men det e klart vi e kvar =) Åhh känns ruskigt bra fakitkst... ska bli nice när'e blir höst o alla sköna människor åter entrar stan.. =)
ja nu är's sommar nu är'e sol, nu är'e koskit i hagen... =)
Japp o nu ska jag ner på stan o käka lite lovely lunch så bye bye see u....


Kommentarer
Postat av: Lotta i Linköping

Vad kul att ni blir kvar! Jag hade nog en liten känsla av att ni var på väg för det märktes på J att han var bra sugen. Men vi gillar ju att ni är kvar såklart. Fast det är ju trist när man vill något och det kommer käppar i hjulet och otroligt svårt att `kastas hit och dit´ och inte veta vad man ska ställa in sig på..

Kram på´re!

Postat av: Anonym

ja det känns bra, iaf väldigt skönt liksom återigen veta säkert hur man ska förhålla sig till saker o ting..ja men det känns rätt bra för han oxå han e nöjd om än han var rätt sugen o inställd p åatt ge det chansen--
men men nu ger vi järnet här =)
kramen

2008-06-03 @ 18:51:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback