en härlig tisdag..

japp det blev det, käkade lunch med gubbz min på en av mina favvoresauranger här på sommaren, Magnolia så mysigt o fräsch o god mat, nice helt enkelt!
Sen skulle vi bara kika på ett bara dojjs till gubbz o ett par shorts, men vet ni det blev en hel shoppingrunda med bara grejjer åt Johan, vi gick o myste o hittade massa fint, eller host host, jag var det som hittade, han bara smilade o smilade blev allt glad över allt vi köpte åt han. Lite sommarfin o visst lite clothes till deras lilla weekendtripp såklart...Ja jag tyckte faktiskt oxå det var ruskigt skoj, beställde även ett par grymma etniesskor till lillan som kommer nån gång nästa vecka:

Här är gubbens fina saker:

image567
Här är mina sötisar: (skulle eg ta på gubben men gumman ville såklar oxå vara med)

image569
O lilla jag förstås:-)
image571

Det enda som jag insisterade på att få, vara mumsa på lite goda jordgubbar i värmen. Sagt o gjort efter stan bar det av hem till balkongen för lite fika mys:image572
Gumman så nöjd över sin lilla plats i solen:image573



Efter det var det dags för del 2 i den spännande tournamenten som pågår mellan herr franz o mig... 0-1 låg jag under med. Ja det handlar alltså om den mycket prestige fyllda 21tävlignen som pågår varje sommar mellan oss båda..Har kanske glömt berätta att jag vunnit 2 år i rad.. =) =) Men nu är vi båda laddade till tusen:


Jag med vattnet redo:

image574


Johan ska som vanligt flasha:

image575

Gumman var så nöjd över att cykla dit o cykla runt o leka där. =)


Stilstudie:

image576
image577
image578
image579

Så här glad blir man efter att utjämnat till 1-1...he he
image580



Tyvärr tyvärr så slutade det hela med en 3-1 ledning för herr franz men varje match var jämn jämn o fan jag hade lika gärna kunna ledat med 3-1 grrr.. men men sommaren har bara börjat!!!


Men men time handla lite småsaker o sen bara ta det soft hemma...

Kramen på er allihopen!


Kommentarer
Postat av: Sanna

Vad roligt med en massa bilder på snyggingarna! Och vilken mysig dag ni tycks ha haft! visst är det underbart att sommaren är här?

Simma lugnt och hälsa dina älsklingar från oss!
KRAAAAAAAAAAAAM

Postat av: Cammi

För en gångs skulle blir jag inte avvis när jag ser era sommarbilder för nu har vi oxå SOMMAR!!! :-)

Ska tala med min man när han kommer hem från jobbet och se vad han säger om nästa vecka, vi har tänkt vara i stockholm oxå men om du är ledig tis o ons så kommer vi ju självklart till er de dagarna! :-) Skulle vara grymt skoj, och med tanke på hur mycket fint ni shoppat i dag så blir jag ännu mer sugen på att komma ner till er och shoppa lite :-)

2008-06-03 @ 20:19:42
Postat av: Anonym

Sanna: ja oj vad lovely det är, man blir så glad, jag hoppas verklgin det håller i isg över helgen då jag o T är själva, finns så mkt mera roligt bus att göra då...
Hoppas ni m har det lovely
stor kram!!

Cammi:Ja oj visst är'e härligt!! =)
he he ja prata på ni hur ni vill göra o så, som sagt vore jättekul med besök.. =)kram

2008-06-04 @ 08:47:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback