Lör: först bus för T och sen mello på kvällen

Igår blev planerna inte som tänkt:  Jag vill ju som jag berättat vara ute o mysa i friska luften, men självfalllet var ju vädret pissdåligt igår, typiskt bara för att alla är lediga.. Men det blev ok ändå, först latade jag o gummz oss länge i sängen för att sen köra att snabbt "plocka ihop kaoset" race.. Sen begav vi oss in till stan för att träffa Janina och lIlle E (hmm kan tyvärr inte stava söta killens namn) Gumman o de lekte jättebra trots ålderskillanden, gummz tyckte det var superskoj busa med nån mindre o han tyckte det var väldans skoj se gummz fara fram som ett vidunder...
Hade varit i valet o kvalet hela dan om man skulle bjuda hem nån o ta ett glas vin till mello under kvällen, fast kruxet var ju att jag inte ens hunnit själv in på systemet he he.. Gubbz hade ju bara magtch i södertälje så de var ju hemma redan strax efter åtta, skönt. Sagt o gjort jag hörde om inte L ville komma hit, så vi satt o surrade massor, sen hörde vi att även J & T var ut på o tog ett glas vin o bestämde att infärd mot stan skulle ske en sväng.. Hamnade på Harrys, där även go A var, var som vanligt trevligt o skoj, Vi dansade mest på schalger golvet, stackars L som inte är så bra på svenska fick stå o dansa till alla konstiga låtar som folk dansar som galningar till. Jag brukar väl inte reflektera så mkt över vilka låtar det är eg men nu när jag mellan varven för skojs skull skulle berätta lite vad dem sjöng så skrattade jag allt lite för mig själv. Var rätt skoj tex jag dansar aldrig nykter, o så senzuella izabella...men tyckte det var väldigt mkt fula gubbar på dansgovlet igår... Kvällen blev väldans trevlig o mysig iaf måste jag säga!! =)

På schemat idag står la inte så mkt, har förresten snöat ute lite inatt, trist.. men är mest blött ute.. Ja idag blire det nog åka ner på ikano o försöka få en klipptid till gummz, ni vet det har en sån där bil där, tror de ska få klippa bort typ 1 dm, hon kommer ju ändå ha långt hår men kanske det blir mindre trassel.. Borde la träna lite ikväll får se om jag orkar..


Veckan som kommer ser iaf ut så här Jobb på mån o tis,
ledig ons: då ska jag äntligen få min förvandling från grådassig sötis till en supersnärta he he..alltså ska gå o klippa/färga/slinga håret..blir skönt som f.n ,sen blev jag lite inspirerad av J igår som hade köpt så fina vårkläder, att kanske se om man hittar nått fint själv.. Tillåter vädret så går jag gärna även runt ån en sväng med nån , tycker det är så mys.
Ledig tors: då kommer mamsen o papsen, då ska gummz få sin födelsedagspresent av dem, en cykel, det lär hon älska, o så ska min stackars far sättas i arbete, he he nej då han ska jag hjälpa o fixa om de där 4våderna i köket som gummz ritat såå fint på..  o så på kvällen får vi se vad som sker.., kanske jag hör om nån vill kila på bio med mig el så..
Fre: jobb jobb, sen ut o käka med la familia o så blire väl hem o mysa, mamma o pappa lär älska att se gumman dansa till lets dance...
Lör: vet inte om mamma surrade om ikano då,  o så blire det la att jag går på sista grundspelsmatchen, o sen vet jag inte om dem planerna hållt sig än, hörde tidigare nått om lite vin med skoldamer, o då gör säkert J nått med grabbarna kanske tv-spel el liknande.. o om inte vin med damer så lär då jag o gubbz typ gå på bio o ut och käka el nått sånt,vore ruskigt gott är så soft gå ut o käka lite middag o bara känna chillet o mumsa på den goda maten!!..vilket som blir mys iaf..

Sen vet jag inte vilken dag gummz ska få firas i förskott av päronen, då måste hon få tårta med ljus oj oj hon kommer vara i himmelriket för som hon pratar om sitt kalas he he..

ja ja bäst hoppa in i duschen o fräscha upp sig lite nu he he
puss på er!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback