raket måndag..

Dagen har gått  i raketfart kan jag lova: På morgonen började min lilla runda med lite patienter ute , sen när det blev dags för mottagningsjobb så skulle jag ha en ssk student med mig, kändes lite skumt eftersom jag eg själv ännu har min inskolning. Men det gick ju prima, jag fick vara lite assistent en förmiddag, Hon går ju T5 o kunde ju kirra massa saker själv, dessutom hade hon varit med på många av dem patienterna tidigare. Så det var no problemz, Kände mig allt lite stolt när lilla jag fick skriva utlåtande i hennes "skoldagbok" =)

 På eftermiddan var det både mottagning o så ute till patienter o jag hade bara tur för när jag precis var på väg ut från en patient kände jag hur det började brumma/vibrera i jackan  av min privata tele. Då var det  dagis som sökte mig, de hade ringt in på vc:n o fått min jobbmobil men fått fel nummer. Så tur dem fick tag i mig ändå, för det visade sig nämligen att lillsnuttan hade 38.8 i feber. Så det var bara hojja järnet o ge insulin till den pat som kvar kvar, in o snabbt dokumentera, berätta läget för en annan ssk o så skynda sig mot dagga...

Så pust nu hemma =) Gummz är nog som jag var när jag var liten. för trots att hon har ganska "mycket" i feber så är hon rätt pigg av sig, ja ja vi får avakta o se hur det blir. Imorrn blir hon ju iaf hemma. Jag tänker självklart allra allra främst på gumman, men det skulle kännas lite trist om hon var sjuk på onsdag  så jag inte kan gå o bli finfin i håret..Torsdag o fredag ska hon ju iaf redan vara hemma från dagga enligt planerna.. Ja ja huvudsaken hon blir bättre..

Oj oj oj vad jämt det är i nedre delen av tabellen, jag håller verkligen tummarna för luleå nu att det ska grejja slutspel o absolut absolut att de itne ska behöva kvala, GO lule!!!
O såklart hoppas jag lhc vinner idag....

men men over and out..

Kommentarer
Postat av: Lotta där borta

Kul at det år bra på jobbet!

Jag har en liten med 38.8 i kväll också. Usch.. jag hoppas att det går över fort. Krya på sig Tindra!

Kram

Postat av: Anonym

krya på dig lille ozzie!!
kram från polaren tindriz o mummy

2008-03-04 @ 19:26:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback