Kanske bra om man läser ordentligt vad som står he he

Jennybenny hade visst läst lite fel, själva op kommer inte va 25/3 men allt liksom som ska göras innan op kommer göras då, hörselprov o info. Sen kommer jag erbjudas en tid med kort varsel o det lär nog inte vara för långt bort från den 25 eftersom att hörselprovet ska vara ganska färskt, så jag hoppas hoppas det blir ganska snart iaf. Skönt iaf att det liksom är på g, går lite framåt!! Lite tråkigt dock att man alltid själv ska måsta ringa o typ tjata för att få en tid, hade jag inte ringt dit så hade jag ju inte fått en tid förrän tills hösten, var så det var tänkt först.. hmm har kommit på att det gått över 1år nu sen jag kom på att jag hörde sämre på ett öra...Ingen kan ju säga att det direkt går fort med alla olika instanser hit o dit...

Kommentarer
Postat av: Lotta där borta

Skönt att det blir av snart i alla fall. Det är ju ganska bra att kunna höra. Även om jag kan tänka meja att det är skönt att slippa i bland också. En on/off-knapp kanske? Kan de operera dit en sån?

Behöver jag säga att F log stort då han så bilden på J utan hår här nedan? "Faan.. det har han inte sagt något om..höhö."

Postat av: Cammi

Vad skönt att det närmar sig op, även om jag skulle vara skitnervös om jag var i din sits :-) Härligt att ni vann i går! Ska förresten plinga dig o höra era sommarplaner, vill ju planera in ett besök hos er :-)

2008-03-12 @ 12:11:24
Postat av: Anonym

Lotta: Japp det kan ju vara en fördel, om än man kan spela lite på det ibland oxå he he.. men mest jobbigt såkalrt o känna sig som ett fån el otrevlig när man inte hör vad folk säger.. Nu när folk vet att jag inte hör, så har dem börajt säga att det syns så tydligt på mig när jag eg inte hör, he he..

F o J är ju partners i hairstyle nu: fast f passar ju riktgt bra i den frisyren, hmm jag föredrar som sagt min med hår he he....

Cammi: Jo lite nervig blir man, finns ju en liten chans att blir döv, gahhhh he he fast det är ruskigt skönt att få göra bort op..

Ja vore väldans skoj få er på besök!
så vi får slå våra kloka huvven ihop he he =)

2008-03-12 @ 16:54:07
Postat av: Lotta i LKPG

F har ju inte riktigt samma hårförutsättningar som J ;-). Jag fick mig ett gott skratt i dag när Ossian satte handen på Fredriks huvud och sa ; "Nä inget hår."

2008-03-12 @ 19:33:45
URL: http://mittsakalladeliv.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback