Läget är som följer...

Gick bra bra hos farbror doktorn idag, fick min op tid, jippppppiiiiieeeeeee som jag väntat!!!!

Fast hmm blev snabba ryck , ska opereras redan nästa måndag gahhhhhaaaaaaa hjälp panik oro i lillkroppen...
vad f-n jag kan ju bli döv på örat (fast vad sjutton e la ingen större skillnad mot idag..) läskigt att man ska vara vaken under operationen.. men men som sagt lovely få det gjort...

Så här är läget:
Op nästa  måndag alltså, sen följer sjukskrivning i 1månad, fan jag får inte ens träna på 1 månad (suck!!, bara lugna promenader,) Inte flyga på 1 månad... själva op tar bara ca 90 minuter. Fast nu var han inte säker att det var den där diagnosen jag fått innan utan kunde vara några andra alternativ, vilket som skulle man nog kunna fixa det när man väl opererar, men lite beroende på vad det är när dem öppnar så kan op bli lite olika omfattande... Operationen innebär i vilket fall som helst att jag måste ligga inne ett dygn (hade jag inte trott) Sen så kan jag/kommer jag nog besväras av ganska mycket yrsel den första tiden efter op, hjälp obehagligt..och pga detta kan jag om jag har otur må ganska krassligt, men behövde inte bli så...Den allra första veckan efter op ska jag vara extra förskitig med att INTE alls lyfta tungt eller böja mig för djupt o sånt, o det gäller ALLA 4 veckor men den 1a veckan var allra allra allra viktigast! (påpekade detta för mig flera flera gånger då han nog märkte att jag är en rastlös typ..he he)

Hmm så då är läget så här, att jag ju inte kan flyga upp med gummz när jag tänkt (tänkte åka typ nästa vecka eller i början på veckan efter beroende på hur det går. Men nu får jag ju inte flyga. Så istället kommer nog J ner o kikar lite hockey, (2 hemma matcher i rad...) myser o hämtar sen lillan, åker nog hem dan efter min op. (inte helt säkert ännu) Alltså lite tidigare än först planerat, men eftersom jag kan må ganska krasst i början o tyo inte får göra mycket, inte får lyfta o böja mig o dona (vilket man lätt gör med gummzilummz) o gubben är mer borta än hemma nu så kanske det är lika bra  både för lillvännen o förhoppningsvis en åter hörande Mamma att gumman åker nån dag innan planerat upp till norr o har mys med sina kära mor & farföräldrar. Oj oj hon kommer älska snön, grilla krov o grejjer, hoppas hoppas på fint väder..Men oj oj vad tomt det kommer eka här i franz house...snyft, fast som sagt får försöka intala mig att det kanske är bäst att följa instruktionerna noga så man slipper göra om op en gnåg till istället..

Åhhh det är så underbart snällt av våra päron att kunna ställa upp så här, dels som planerat men nu även rycka in lite innan, för som sagt jag är suprans suprans glad att äntligen få operera mitt lillöra o slippa säga "va va ursäkta" hela tiden..Men hmm man tänker att opá lilla örat kan la inte ha sån stor inverkan men men det verkar påverka mer än vad man tror, det störta hänger väl samman med att när man går in i örat så är man så hiskeligt nära balanssinnet o även flyttar o grejjar på smaknerver. (Japp kan få förändrad smak på en del av tungan i upp till ett år efteråt, fast för de flesta försvinner det efter nån vecka..)


Men som sagt jag är jättejätteglad att äntligen få göra det här!!


Kommentarer
Postat av: Sanna

Gummsan!
LOVA nu att du lyssnar riktigt noga på vad farbror doktor säger och TA DET LUGNT! Jag vet att det kan bli svårt för en höna som dig, men du får LOVA tamejtusan! :-)Som vi sa i helgen: -Allt kommer gå super trots att det är ett läskigt ingrepp. Försök att tänka på vad skönt det kommer att bli sen.
Vilken tur att ni har FANTASISKA familjer som finns och stöttar vid er sida. Tindra kommer få det alla tiders!

Miss U.
Kramkalas

Postat av: Anna

Vad skönt att du får göra bort operationen!! Det kommer säkert gå jättebra!
Men fattade inte riktigt; kommer du hem nåt ändå, eller? Med bil alltså? Är ju lite trögfattad... :-)Ha det bra!
Kram!

2008-03-26 @ 10:37:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback