balkongen....

Ja så här när vi går mot våren så börjar man ju såklart fundera lite på hur man vill ha det ute på balkongen o sånt.. eftersom jag inte direkt har gröna fingrar så har jag fått en annan ide på lite balkonginredning...

Men f-n måste erkänna att jag faktiskt är lite copycat i ämnet såg en sån underbart fin balkong som jag tänkte kanske skulle passa jennybenny,  Fastnade speciellt för  de oerhört magnifika "burkdekorationerna":

Balkongsprydnad

Kommentarer
Postat av: Annicka

Härliga bilder, vi har som lite mer snö. så det blir inget cyklande än här inte.Just nu är pissigt tråkigt väder här, men är på jobbet så....Längtar efter påsk ska vara ledig då. Hör att du är fundersam hoppas att du finner en bra lösning som passar dig. Det viktigaste är ju ändå att vi bara har ett liv och måste leva här och nu. Kram kram gumman!!!

2008-03-10 @ 09:48:28
Postat av: Anna och co.

Hello!
Men det där vore väl nåt! ;-) Kanske man skulle satsa på! Sitter själv här med en packe fröspåsar som jag beställt, och det var ju enkelt. Men det känns hemskt besvärligt att få ner dem i jorden och så.. Kanske inte var så smart att skaffa sig en 1 hektar stor tomt ;-)
Hoppas det är bra med er. Längtar tills ni kommer hem! Ska bli så kul att ses. Kollade på gamla kort från den där sommaren när ni hälsade på oss i stugan. Jisses vad tiden går!
Kram, kram!!

2008-03-10 @ 15:07:30
Postat av: Anonym

Annicka: Skönt med påsk snart, kul att du får vara ledig.. jooo jag vet ju som det ja då en lösning ska jag nog komma fram till, hoppas bara det blir en bra lösning på flera sätt... miss u babe kram kram

Anna: jappz det var la fint, passar mig perfekt, för i jämförelse med dig så är jag ju hmm vad ska man säga typ växternas fiende, jag som knappt håller en garderobsblomma levande he he... Men ni kommer ha såå fint =)
Mmm saknar er oxå!!
ja du jisses tiden springer fram...
stor kram

2008-03-10 @ 18:21:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback