Blir nog ingen...

Jag har hittat väskan som är sååå gudomligt fin.  Vi var nämligen o bara gick o strosade i foxtown igår, avslutningsvis åt vi glass...

Kikade in på alla möjliga affärer o ja tillslut hittade jag den som var sååå fin. Det var en Burberry, men NEJ jag ska strunta i det. Visste så kalrt att alla var dyra, men nej känns sjukt mkt ändå...För ni vet ni vad den ksotade 1200Fr = 8400kr. O ordinare pris var ca 14 000, men fattar ni en väska för så mycket. Jag som kanppt nämns köpa en väska för typ en 500ring. Nej då ingen sån väska kommer följa med hem. De flesta som såg nått t för världen kostade tyvärr minst 800fr= 5600kr ungefär... Så nej tack :-)
Jag hittade iaf en armani väska som är lite fin på vår o sommar, kanske kanske den får följa hem....Inte i hel skinn, men beige o vit o stor, ganska fin.
Jag ska istället nämnas köpa en fin väska i normalt pris när vi kommer hem :-) för si nån väska för 8000 det behöver jag inte... Hade jag nu varit en sån här nippertippa dam som verkligen liksom  hade blitt överlycklig av en sån väska i garderoben då hade jag nog vickat o vickat på mina ögonfransar,men nej fan så mkt roligare man kan ha för dem penagarna. Nej fi jaag skulle inte sova gott om än den var groteskt fin. The one alltså.. men men jag ska nog hitta nån i rimlig prisklass i stället :-)

Idag är det dags för andra play off matchen, Om johan inte lirar tror jag  att jag o tindriz är hemma o kikar mello i stället...

Tindra har sovit 2 nätter utan tutte nu , kul tycker hela familjen..
Tog mig inte upp o boka Ul i veckan, men ska ringa under nästa vecka.. som sagt bara så jäkla tidigt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback