Hatar att vara sjuk!

Inte känns det direkt roligare att vara sjuk när solens strålar riktigt värmer utanför fönstret och det verkar vara en grymt härlig dag. Men jag bara pallar inte idag. Länge sen jag var i så här risig form, ögonen bara rinner av att titta på solen o huvudet värker. så nej det är rätt mörkt här inne trots den härliga dagen utanför fönstret.
det värsta är nog ändå det här med tänderna. Fan det gör så hiskelens ont, varför ska jag vara en av dem?! Jag får alltid sjukt ont i munnen/tänderna när jag blir riktigt förkyld. Har för mig " Anatomi Ulla" beskrev det nått i stil med att vissa oss människor har nervändarna /el nerver från tänderna som är så tight ihop med typ näsan så att dessa även påverkas vid förkylning. Fan alltså det är verkligen det värsta!! Nåja det blir några avsnitt lost idag o bara allmänt slapp...

Hoppas man är frisk imorrn, men tveksamt. För imorrn skulle vi hitta på nått mys med fam norsk. Då papporna nämligen ska på lagaktivitet o sova borta. Så vi hade ev tänkt kika in como, som ligger alldeles på italienska sidan, ska tydligen vara rätt bra shopping där. Och efter det inplanerat mys även med deras barn som går på skola/dagis, men nja känns tyävrrr, tyvärr tveksamt idag.

Tindra kändes inte särskilt varm på morgonen o var ganska pigg men nej hon är varmare igen o har sovit i säkert 1 1/2 timme nu, vilket är ett tydligt tecken på att hon är sjuk, Annars sover inte lilldamen i onödan direkt :-)
Nåja vi får ha en mys o slappdag hemma iaf. Nu verkar det ju iaf bara förhoppningsvis vara virus inf som vi har då både jag o hon är sjuka. (hoppas inte på flunsan, jag har ju fan vaccinerat mig tom)  Blev nämligen först liiite rädd hon skulle få vattkoppor, då jag hälsade på grannen nedanför med 3åriga flickan o hon fått koppor i fredags. Gumman lekte ju med henne för nån dag sen o som ni säkert vet så kan ju vattkoppor debutera med feber, trötthet etc.. Det gör ju eg inget om hon får vattkoppor, det får man ju liksom räkna med. Men jag skulle föredra om hon fick det hemma i sverige istället. Att bara vara inne är länge länge kan lätt bli lite långtråkigt...


Oj oj viket gnälligt sjukinlägg, man kan nästan tro att jag är man :-)


Jag längtar iaf tills efter sässen o hoppas att vi kanske tar oss ivä'g till thailand då, beror lite på hur lång sässen blir  samt lite beroende på lägenheten oxå... men åka skulle vara härligt!

Kommentarer
Postat av: Lotta i Linköping

Å va´ trist. Vi har också sjukstuga nu...

Postat av: Sanna

KRYA PÅ ER kompisar!!

Jag är också små risig och tycker synd om mig själv... Hua!

Kram.

2009-02-09 @ 15:56:28
URL: http://duojag.webblogg.se/
Postat av: sussan

åh så vackra bilder!!! Krya på er, härär vi också risiga :/

2009-02-09 @ 20:15:27
Postat av: Anonym

Tackså mkt allihopen

2009-02-10 @ 15:37:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback