Sötaste uttrycket

Fick precis höra så gulliga ord av min dotter, hmmm undrar vem som brukar skylla på Pappa när det är stökigt ;-)

Vi kom precis hem till lägenheten, alldeles mörkt var det. Så fort vi tänder lyset uttbrister Tindra, helt häpet och förskräckt
"Oj oj vad stökigt ,här nog en liten pappa varit"

:-)he he.... stackarn blir beskylld för att stöka er när han inte ens är i stan. Men helt rätt tindra det är pappa som är duktig på att stöka ner o mindre bra på att plocka undan efter sig..

Kommentarer
Postat av: Cammi

Våran lilla pappa i det här huset är oxå bra på att stöka ner, förstår inte hur de kan stöka ner så mycket på så kort tid. S är så dålig på att leta saker och ber man honom leta fram något så kan jag räkna med att han lämnar ett hav av saker på golvet i en hög. Typiskt karlar men de är rätt bra att ha ;-)

2009-02-14 @ 08:52:22
Postat av: Elin Blom

Så är det i våran familj också... ;-)

Postat av: Kicki

hej vännen.. kul att jag hittade din blogg! de e kul att höra hur ni har de =) Läste i aftonbladet att timrå var intresserade!! dit tycker jag ni kan gå.. de är ju nära från gävle och så åker jag hem på helgerna och hälsar på så då kan vi hänga igen =) bra plan va? Kramar /kicki

2009-02-14 @ 15:03:46
Postat av: Sanna

Haha, gullegris!

Det liger nog lite i det manliga släktet att inte riktigt ha städgenen med sig. :-)



Glad Alla Hjärtans Dag

Våra fina vänner, vi tycker om er så mycket.

Puss från ett strålande & soligt Göteborg.

2009-02-14 @ 16:45:10
URL: http://duojag.webblogg.se/
Postat av: Anonym

C: he he ja vad skulle vi göra utan dem :-) Vi har skrattat flera gånger på sistone åt solglasögonhsitoren antar det är för att vi sakanr er rätt mkt :-)



E: tänka sig :-)



K: Hej vännen! vad roligt att du hittat hit! Ja vi lsäte om det idag oxå :-) he he lite news för oss med, men hela fam franz ryckte det var ett roligt alt o känns gnakda lockande må jag säga, lite norrland trots allt.. o verkar va en fin stad! O att du är därifrån med är ju even better pinglan kan vi hänga igen vore great!



S: he he det gör nog det :-)

Vi sakaner såååå mkt med ,ni är bäst!



Stora kramar till alla!

2009-02-14 @ 18:20:15
Postat av: Cammi

Haha om nu inte jag skulle klara mig utan Stefan skulle han nog gå under om han inte hade mig...i alla fall bli bländad av solen ;-) Det var faktiskt något vi skrattade åt här en dag som vi varit med om tillsammans med er men nu minns jag inte vad det var. Det är ju bra att vi tänker på varann ;-) Saknar er massor och tycker att säsongen kan ta slut ganska snart! :-)



2009-02-14 @ 22:04:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback