småsaker...

Ja då känns som att dagarna fylls av småsaker som ska fixas som tar typ hela em ändå...

Det största missonet för veckan har varit att kirra bank här nere, hmm var lite krångligt då J saknade ett papper som behövdes först, men idag gick allt vägen. Är så glad det löste sig idag, för gubben som hjälpte oss idag var så rolig o trevlig. Bra bankman helt enkelt. Han skrattade gott när jag sa att jag kan försökra han om att vi inte är svenska terrorister. För det var tydligen nån fråga de var tvungna ställa om terrorism, kriminalitet etc.. :-)
Så nästa steg blir att förstå sig på allt när det väl är klart...

Fick iaf post hemifrån idag, jäätekul, Tack så mkt päronen var jättebra!! (Johan har inte hunnit öppna sin del ännu, då han är på träning igen..)

Inte så smart upplagt här, i Sve har de även om de tränar mer iaf lagt upp de så att de gör bort allt på fm, men här har det varit så nu när de är spellediga att de tränar först på fm o sen på em igen. Vilket gör att min träning aldrig kommer igång, för johan är inte hemma förran ca halv 6 igen o då mår jag oftast tyvärr så dåligt att nja  det funkar inte. (för mig är det nämligen så att det liksom inte bara är på morgonen, nej det blir nästan sämre på em/kvällen, antar det har att göra med den försämrade/ långsammare matsmältningen elller nått...)

Har planer på att åka nånstanns i helgen när de är lediga, men ingen aning om vart. Dessutom är tyvärr lillhjärtat sjuk nu, febrig o snorig, men det hinner kanske gå över. Kan inte bestämma oss, vart finns flera ställen jag vill åka till, fast dem är inte fina liksom förrän längre fram i vår så kanske väntar med det.. Däremot ska det finnas ett jätteroligt inomhus vattenland i en stad ca 20-25mil härifrån,europas största inomhusvattenland så det skulle T älska o bo på hotell typ en  natt, MEN nu med förkylning, nja kanske inte vi får helt enkelt se. Även funderat på att åka till nån skidort, ev Saas fee, för både skidåkningen men även testa den häftiga pulka åkningen. Men tyvärr regnar det ute idag o jag tror vädret inte ska vara bra i helgen heller o nja då är ju inte det heller så kul.... Hade det varit ledig så där 4-5 dagar hade målet varit utstakat o klart då hade vi åkt till Paris o disneyland det hade gummz älskat men nu blir det för stressigt... Ja hmm i rom finns ju iaf nöjespark o zoo o allt o så j allt det där andra man ska ni vet men även här kanske man vill ha längre tid på sig  än 2-3dar.. O för det första måste ju t bli frisk.. I annat fall blir det bara mys här á la family Franz


Tindras söta uttryck som vi hört flera gånger här nere är när hon ser på tex italienskt teve program så säger hon, " Åhhh varför kan dem inte prata ordentligt som jag"  Likväl som hon uttrycker överlyckligt när hon ser på svensk film "Äntligen pratar dem ordentligt"  Hon blir oftast  lite blyg när de kommer fram till henne o tjattrar på italienska men ibland säger hon ciao när vi går från affären :-)
Hon har iaf fått göra hål i öronen, gick jättebra, hon tyckte tydligen inte alls det gjorde ont. Vi gjorde så att de sköt i båda öron samtidigt, för ananrs hade det nog bara blivit ett hål :-) Så stolt över sina örhängen nu, sen vill hon tydligen ha "Hello kitty" örhängen, hmmm undrar o mdet kan bero på att Matilde har såna...

Jag o Johan skämde iaf ut oss för vår australienska granne. Det var ganska sent o vi hade hämtat lite tvätt i tvättstugan o Johan börjar låtasas åka skidor in i hissen, medan jag går i min egen värld, helt plötsligt ser jag en lång man i ögonvrån, jag sprattlar till skriker o hoppar som nån annan galning samt att min hjärna inte hänger med utan jag tryckte precis på knappen som kör upp hissen. Så där utanför står det en australiensisk man som börjar skratta högt o ljudligt  medan vi skrattande åker uppåt. Han måste nog tänkt " Crazy swedes..."

Kommentarer
Postat av: Susanne

hahaha :) Kan se er där vid hissen :) Kram

2009-02-05 @ 19:44:06
Postat av: Anonym

he he.. ja det var rätt skoj faktikst kram kram

2009-02-09 @ 10:02:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback