..

Igår eftermiddag var en mysig mysig dag. vi var ute i lekparken, gick vid stranden/hamnen/vattnet kastade stenar i vattnet tittade på alla fåglar i vattnet. sen gick vi på en promenad. O efter det blev vi så sugna p åatt äta middag ute, Jag var sjukt sugen på kina mat, så vi gick dit men den öppnade ine förrän på 1 1/2 timme, varvid vi hann strosa runt mera. Kika på klockor. Johan har nog hittat the one nu den han vill ha o jag med för den delen.. vi får la se om vi slår till. Men men måste allt vänta på lönen först-Här får man tydligen lön först 1a varje månad.

Har ibland börjat fundera om ang thailand, alltså jag ill ju verkligen åka dit, men vi får helt enkelt se när vi väl kommer hem vilket datum det är o hur det känns men klart det lockar. Annars är suget rätt stort åka nånstanns typ turkiet el nått i slutet på maj/början på juni. Men vi får helt enkelt se. Fast kruxet är ju det att om johan skrivit på för nån svensk klubb då så tränar dem ju då o om jag inte får åka nånstansn i vår/sommar kommer jag bli så megasuperduper purken. Inte varit på 3 år nu. INTE likt mig!!  Tror även att lilldamen skulle älska vara i utlandet nu o sola o bada o äta glass i stora lass. Ja vi får se går säkert lösa ändå, på ett el annat sätt :-)

Tog fina bilder igår men orkar inte hämta kameran nu, får se dem sen..

Idag börjar playoff kul! får se hur det går. Där ett tag tänkte jag lite inombords, fan låt det ta slut snart. Men nej nu har de ju väl börjat o går rätt fort ändå, Plus att det är så härligt väder nu så gör inget om de går långt :-) ska ju hem sen ändå liksom :-)

men men tid att gå o plocka iordning lite sen skaj ag o tidnriz gå på prommis till affären nära oss så jag får kika in min klocka igen o vi får handla lite frukt o juice o sånt..Kanke även solbrillz till lilldamen

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback