en önskan..

En önskan jag har just nu är att slippa detta illamående.  Snälla herren däruppe skona mig nu för sjutton. Det räcker nu...
Nej fii fan allvarligt nu vill jag det ska vara över med illamående. När jag väntade T mådde jag inte alls illa på samma sätt. Jag var däremot mkt känsligare för vissa dofter så som ex stekos el lukt av viss mat. Kunde kanppt gå genom affärer om de hade såna där hörnor där de lagade mat. Men nej hellre så än så här. Det här är liksom mer el mindre konstant. O inte så att man kräks utan bara går o mår "småilla" hela dagarna...

Jag hoppas det ska bli som i min första grav. Jag kommer ihåg det såå tydligt, det var som att det gick över på 1 dag. Men då handlade det mer om tröttheten. Då förstår ni var jag så trött så jag kunde nog sova dygnet runt tror jag, så har jag inte upplevt det denna gång, vet ej om det är för att man kanske liksom beror på att man ändrat sina sovvanor en del, samt att man inte hinner tänka på det på samma sätt då man har ett barn som pockar på uppmräksamhet. Men i min första grav så var det iaf så att jag var sjukt trött trött o en dag typ i vecka 15-16 så kände bara shit "now I 'm back" Jag kommer ihåg för vi var på väg till bilen, o jag bara började garva. Johan fattade liksom ingenting. O undrade vad som flygit i mig.. Jag försökte förklara att jag bara tänkte på " hur j-kla tråkig jag måste varit de där veckorna"  Han erkände att han hade svårt förstå hur nån kunde sova flera timmar på dan o sen utan problem somna på kvällen..Men att det samtidgt var rätt mysigt med lite vila på dan.. Många lata dagar liksom....

Nej vet ni nu längtar jag efter att magen ska komma, på riktigt, jag längtar efter att få svajja fram likt en pingvin...Längtar efter att bebisen börjar sparka. Längtar tills både Johan o Tindra kan få känna bebisen i magen... Men mest av allt längtar jag tills lillpyret behagar komma ut till oss.. men nja lite tidiigt börja längta än.. är ju för f-n hela 27 veckor kvar.. Så först ska vi allt ha lite mamma bebis relation, bara h*n/jag. Den får ta kontroll över min kropp ett tag men på köpet får den minsann en hel drös med känslor o kärlek! Men så mkt vi kan ska jag o pyret dela med oss till pappa o blivande stora syster, av sparkar, hjärtljud, Ultraljud. På så sätt kära pyret kommer du  komma ut till en hel familj som älskar dig från den stunden du bestämmer dig komma...(okej visst stora syster kan nog bli ganska avens ibland, men hej pyret det får man ta liksom...) Så vi hoppas att du mår bra där inne o att du ska trivas. Jag ska göra mitt bästa o bjuda på lite av livets delikatesser under färden I promise!

Kommentarer
Postat av: Lotta i Linköping

Hoppas att det går över inom ett par veckor.. Inte kul det där..

Postat av: Cammi

När jag väntade Thilde mådde jag inte illa en endaste gång men det fick jag väl igen nu när Ellen bodde i min mage. Usch så illa jag mådde de första veckorna, vet inte hur många gånger jag varit tvungen att springa i väg från kunderna på jobbet :-) En gång kom en kund tillbaka med dålig köttfärs som luktade ja du kan ju tänka dej hur den luktade...då stod jag själv och kunde inte lämna disken o spydde i en papperskorg framför kunderna förklarade dock mitt tillstånd och då skrattade de åt mig :-)



Hoppas du börjar må bättre snart och jag kan lova dig att dessa 27 veckor kommer att gå hur fort som helst! Man går liksom inte och väntar på samma sätt som med första, man vet ju vad som komma skall :-)



Nu ska vi åka och väga våran lillgroda, tar emot att gå utanför dörren för vi har -27 grader!!!!! I Luleå var det -11,tänk vad de kan skilja på bara några mil!

2009-02-11 @ 10:02:30
Postat av: Sanna

Jag hejar på dig stumpan och HOPPAS HOPPAS att du snart slipper illamåendet. Pust, vad jobbigt det måste vara....



Pussis

2009-02-11 @ 11:23:24
URL: http://duojag.webblogg.se/
Postat av: Cicci

Hoppas du snart mår bättre vännen och du, eran lilla knodd som kommer ut kommer ju att trivas hur bra som helst. Världens goaste lilla familj ju :)

2009-02-11 @ 11:41:10
Postat av: Åsa

Hej Jenny! Va kul att ni väntar en till! Jättegrattis! Hoppas du får slippa illamåendet snart Här hemma är det full rulle, Robin fyller 1 år om mindre än en månad, tiden går så fruktansvärt fort. Passa på att njut VARJE sekund av både graviditet och efteråt.



Kram kram!

2009-02-12 @ 17:42:44
URL: http://emilochkotten.blogg.se/
Postat av: Anonym

L: ja det hoppas jag med, vissa dar är bättre nu så hoppas det håller på ge med sig



C: he he köttfärshisotrien är lite skoj så här i efterhand :-) Nej precis man vill mer åt slutprodukten he he.. även om jag tycker det är dundermys att börja få mage nu ..



S: inte skoj men börjar kännas liiite bättre kanske o som sagt när man vet vad man får i slutändan så tar man det :-)



C: gulliga dig, ja vi får hoppas den trivs för nån annan familj får den inte :-)



Å:Hej vad kul att du skriver! Tack så mkt, ja jättekul faktiskt, börjar ju vara på tiden känns det som :-) Vaaaa har han hunnit bli sååå stor, tyckte det var nyss jag fick redan på att du var gravid med han..Vad mys med kalas snart :-)

Ja då jag ska försöka njuta, är bra härligt bara man slipper må illa :-)





kramar till er alla

2009-02-13 @ 12:31:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback