...

Jag är stolt. För er övriga jordebor kan det nog vara obegripligt varför.

Jag, knubbiga lilla jag har gjort något som jag så inni bombens hatar. Jag hatar det så mycket att det fick mig att grina för siså där fem år sedan. Sedan dess har jag nog aldrig gjort om det... MEN idag kände jag mig åter manad.Jag tänkte att semstern skulle vara slut även för mig. Japp. Jag gjorde det. Jag tog mig i kragen o for ut och sprang. Skönt!! Jobbigt, svettigt! Sen tog jag mig mera i kragen, stängde in mig i garaget o körde lite annat, situps armhävningar, utfall etc..
Ska jag springa mer krävs det dock att jag får musik i öronen. Inte för att slippa höra flåset. Eller jo även därför. För det hatar jag! Mest för att slippa höra småprassel i buskarna. fan jag blir ju rädd. Tänk om det stormar fram en björn. INTE FAN springer jag då i från nån björn. och ett krävänligt möte med en liten nallebjörn nej det slipper jag gärna oxå!
(Ännu mera stolt är jag över att jag sprang ner ca 2/3 av den långa relativt branta backen o kände suget för att vända o springa upp igen, japp vände om igen. JA VET inget märkvärdigt, men för er som verkligen känner mig o vet hur mkt jag HATAR att sprigna så är det fan märkvärdigt! ) det är en stor dag i jennybennys liv.

Är sugen köpa månadskort nu för tiden som är kvar, kanske mamsen o papsen kan hjälpa nån timme så där när johan åker iväg den där månaden.. ja vi får se.. En crosstrainer i garaget , lite mera vikter o musik vore oxå toppen!

NU har jar stängt in mig i sovrummet, johan överraskar med middag och snart får vi besök en sväng. Jag bara chillar. SKönt!


Kommentarer
Postat av: Egirl

Jag tycker du är skitduktig... Att springa är ett rent helvete!!!

2010-07-27 @ 15:26:20
Postat av: Anonym

MMm! Du är duktig Erran Perran! :-)

2010-08-01 @ 21:32:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback