Måndag 26 Juli

Back to reality...

Ja lite så är känslan idag.

Idag är J's semester över och livet får åter lite mera vardaglig touch. Hösten verkar fan vara på intåg, men det kan bara inte stämma!

Vardag är skönt på ett sätt. Lite mera kafferutiner och lunch häng är aldrig fel!

Det som är skärmmande o roligt på samma sätt är att riktigta hösten närmar sig på ritkigt då.
Vad ska hända, när ska det bli, vart ska det bli. Ja vad fan det LÖÖÖÖSER sig, detgör det alltid! :-)

Har idag en känsla i mitt bröst som är både ledsen och sårad. Blää för det!

I övrigt då: Fan vad dålig jag är på att uppdatera, jag hinner liksom bara inte. Hängt i Kalix i helgen, var trevligt. Hunnit med både stughäng, vuxenhäng o lite party, blandad kompott.

Nu väntar vi på min mor som ska vara skjuts till våra vanliga rutiner så här dags : Kaffe på snövägen! Så skönt att Puman är tillbaka, ska även bli kul att se hur stor lillrockern har blvivit. Och om de blir glada av att återse varandra... :-) Första polaren liksom :-)

Vad händer mera: Ja ni ditten o datten liksom :-) veckan lär väl svicha till som vanligt.. O sen är man själv i en vecka :-( Ja ja det är bara liksom lite uppvärmning inför den ungefär dryga månaden man blir själv snart.. Nåja. vi har ju friends and my family här så det är lugna bananer man är ju van :-)

PSSST: msåte väl uppdatera: mamma ringde nyss o det var tydligen inte höst ute mer.. Det var ganska varmt o så har de tydligen lovat ryssvärme i veckan! Gillas starkt!!

Och en sak till: är det nån som har en crosstrainer bara stående i nått hörn avv bli av med så köper jag den gärna till vårt hörn!

Lovar att leta reda på kameran så ni får se lite roliga pics snart.

men men seeu ,nu kommer mamsen o hätmar mig, Ska bli kul catvh up med puman o höra hur hennes sommar varit!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback