Det får kosta vad det vill!!

Hej!

Ja man kanske måste börja så. Liksom hälsa er välkomna tillbaka!!

Jag har liksom varit frånvarande bra länge nu... Av olika orsaker, mest tidsbrist. Bortresta, stockholm, finland, stranden, besök, inget nät hemma etc etc.. But now I m back on track!! Kan iofs sammanfattas med ett anant ord oxå : SOMMAR!!!

Jag fullkomligt älskar sommaren. Har varit halvbrun av mig själv hela sommaren utan minsta klet från någon brun utan sol, bara det är göttigt :-)
Det mindre göttiga är ju allt göttigt som kommer med sommaren som sååå lätt slinker ner i min kropp, nåja det är sommar nu!! Jag har min bootcamp i september när jag är själv :-)

Det som rubriken talar om är alltså CHOCKLADEN!! Hörde nyss på nyheterna om att nån stolle köpte massa kako, alltså massa som typ galet mkt så mkt att kakaopriset förväntas gå upp och chokladen kan bli snusikgt dyr. MEn vet ni I don't care !! :-)

Nåja sommaren har iaf varit riktigt nicig o mysig. Stockholm fem dar myshäng för bara mig o gubben, sagolikt bröllop... BAdhäng hemma, semster tripp till finland med en annan skön familj. Tanken var 2 nätter men det bidde fyra :-)  (det tråkiga är att kameran är borta så typ inga bilder från sommaren :-(    )

här kommer iaf lite bilder från finland. Lånade av Camilla!


Jag o Kottarna!


Papporna o Tindriz lever livet :-)


Glasspaus i det galet varma vädret!

Tindriz duckar men mammorna blir skvättvåta :-)

Troy har redan hittat sin favorit tjej: Gör som pappa: Faller för äldre tjejer ;-)


Bus!


"Barnpoolen" I jukupark i Kalajoki. Detta badland kan verkligen rekomenderas! För stora som små!

En del av lekaparksområdet i badlandet..


Eftersom det hänt så mkt som jag inte hunnit skriva om så skippar vi det nu, börjar här o nu istället..
Var iofs ut i lördags o det var riktigt trevligt, bjöds på gooo middag först o trevligt surr! men men nog ordat om allt det...

kommer ju bubbla nog ändå snart så :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback