..

Igår hade jag till en början som vanligt nuförtiden helgdepp! Ja jag tyckte det blev fan ännu värre när solen sken ha ha..

Funderade länge om man skulle orka åka på matchen men sagt o gjort så fick det bli och det var ett bra beslut!
Väl där velade jag länge om man skulle orka gå med ut sen el inte. Kände mig inte pepp för det. Men efter vinst o tankar på att man snart inte kan göra det på samma sätt så blev det så. Och det var ett bra val!
Det var trevligt , surrade med folk. Sprang på fina Ninis som jag inte sett på sååå länge. tyvärr blev det inget mycket dasngolv för mig (det ångrar jag idag, fan älskar ju o dansa!!) och det var nog där nina var queen!!
Satt o surrade rätt länge vid ett bord. Pratade om saker som egentligen inte har med mig att göra men som på något sätt ändå berör en. Ja sån är jag som människa. Det är aldrig roligt när en människa far illa, förstör sitt liv och sin kropp på ett sånt där sätt! När folk som står nära förösker fånga upp den trasiga lilla fågeln, men tyvärr är den inte redo för att bli hjälpt och då går det inte. Sorgligt!
Nåja sen brummade taxin hem o jag slocknade nog fortare än jag lagt huvudet på kudden!

Idag har jag cyklat till morsan.. Blev lätt illamående av detmen gött i solen. Sen hemma med besök hela dagen, Sköntoch trevligt! men är ruskigt trött nu... Troy är hostig o rosslig, såå håll alla tummar ni kan nu för att vi får en bra natt!!!

Har precis läst att på onsdag är det dags igen då görs nya utgallringar. Gud jag blir faktiskt lite nervös i magen.Spännade se vad som händer o sker... Ja ja vår framtid på andra sidan atlanten kommer närmre och närmre...

Imorrn ska jag rigna o boka tid för att få fixa mina naglar. Hoppas det finns tid på onsdag el torsdag!
Ska passa vilde bill på morgonen, blir rätt mys :-) Sen blir det nog sång o lek på björx på em..
Samma sak i stan på tis..sen första föräldramötet!
Sen kommer onsdagen... fast innan jag får veta något om det så är det sent på onsdag kväll i sånt fall...

men men nu ska jag kika vidare på mammorna!... Fan det är en del med fina tatueringar med, shit det är sexigt med killar med tatueringar o snygga armar, me like!! Nej ni den här komstym, bratt killen går fet bort för mig! Fast det vet ni ju redan.. Min lilla älskling är inte direkt sån :-) Även om jag faktiskt tycker just han är otroligt sexig även i kostym... men så är det ju han är ju grym i whatever!!! saknar o längtar<3  Världens finaste!!!! (hoppas han inte läser just det här.. men längtar nästan tills han gör mer på armen och på andra underamrmen som han vill.. mmm mmm mmm kommer vara såååååå sexigt!!!)

men men nu mammorna!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback