ytterligare en dag som rasslat till!

Först av allt :BAJSKORV!! (hade skrivit hela inlägget så försvann skiten, less!!)

Så vi börjar om:

Idag var egentligen en dag som jag kände mig trött och sliten! Det enda som stod planerat var att kika förbi mamma o säga hej efter deras utlandsvistelse. Sen tänkte jag bara slöa hemma hela dagen innan L skulle komma.

Nja det bidde inte riktigt så: Men jag trivs gött så. Det är skönt veta att man somnar snabbt ;-)
Hälsade först på mamsen. De verkade ha haft de gott, fick fina presenter :-) o lunch!
Sen kikade L förbi o sa hejdå innan sin spanien trippen.
Efter det tog jag o kidzen en minicykeltur. Det har nämligen varit såå fint väder idag.
Sen bidde det sång och lek på björx, efter det brummade vi vidare förbi morfars jobb och se hej. Samt tittade på "de spännande maskinerna" som Tindra så fint uttryckte det.. :-)

Ja hem käka middag. Nu är lillungen badad, disken igång. Tvätten brummar på. Lillungen skan snart i säng och storan kommer in får duscha. Sen en kopp the och surr. Efter det spana in idol o se på förmågorna från hemstaden. Men jag vet vi kommer få se det raggigagste orginalet eller ånn annan mupp. Trust me!

Sen kan jag ha på känn att det kan bli som jag trodde, att vi är ute ur svedala innan oktober infaller. Inte för att vi vet mer om framtiden innan utan bara för att vi är Tha fransson family:-) Den som lever får se, kan mkt väl blir mitten på oktober oxå..

Så kommer dagen i korthet i bilder (mest för daddy skull):

cykeltur vid golfbanan, älskarn att cykla förbi där när solen skiner. Såå fint här ikring



Lite pics så ni förstår varför jag kallar det skogen o pratar om kossorna. Det är inte skogen, men kor har vi på ängen nedanför o det är sååå rofyllt. Jag bara älskar vårt hus!! ocgh dess omgivning!:



Sen hann vi även förbi bibblan en sväng oxå innan sången (inte där länge där av troysan fick hänga i vagnen)
Båda läste iaf så fint i sina böcker.. :-)



Avslutar väl med en bild på mig själv.. Som ni ser inte ens på bibblan läser jag en bok ;-)


Nej nu måste jag nog skynda mig ut med soporna innan mitt besök kommer. Hon är nämligen färdig nått miljötjosan.. Så hmm vill inte få bannor över mitt slarv med soporna.. Men hon vet nog redan jag sktöer mig prickfritt ;-)

Ha ha brukar mest skratta åt det där för jag har noll koll. ,nåja hon får väl lära mig ett o annat ;-)

Just ja kan ha sagt mitt första avsked idag :-( Men nja, så var det inte så därför blev det kanske inte så ordentligt. I hate good byes så äre bara! Men Love u honey!

kram på er alla!

och hjärtat fan saknar dig massor!! När vi ses ska då få en så jävla kyss  så du blir alldeles vimmelkantig o nästan svimmar av att allt blod helt plötsligt dras i en riktning! ;) Älskar dig!! Du är bäst! Kär så det ryker nu!!




Kommentarer
Postat av: Erica

Fina bilder! Ni är så söta, alla 3! :) Förstår att ni alla saknar Johan. Distans är skit!!! Dock alltid lika underbart supermysigt när man väl ses, trust me I know!



Stor Kram

Postat av: Cammi

Jag hoppas du är riktigt duktig på att blogga och lägga upp bilder sedan när ni flyttar!! :-) Slår dig en pling alldeles snart så får vi styra upp IKEA! :-)

2010-09-14 @ 11:16:41
Postat av: Anonym

E: ja du är ju rena nrama experten på området.. blä för helgerna typ.. Nåja snart så :-) Man får längta lite och det är faktiskt oxå bra :-)



Mis u

kram



C:jorå bara jag får igång ett nät så :-)

2010-09-16 @ 20:48:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback