3 flygningar senare..

Efter en morgon som starat redan klockan halv fem, men trötta barn som man fått väcka så började vår avresa mot landet bortom atlanten.

En resa som jag förfastats lite över samtidigt som jag längtat. Kvällen innan jag skulle åka när jag packade  ihop hemma. Så insåg jag verklgien vad betydelsen av ett riktigt hem gör. För nu blev ju inte det här riktigt starten som man hoppats på. Så ångesten över att lämna sitt kära hem, vänner o familj gjorde sig rätt lätt påmind. Jag tyckte såklart ändå det skulle bli kul..
När jag lämnade .s kunde jag inte låta bli säga : "Hej då huset"  när jag låste igen dörren och gick.

Flygningen gick bättre än väntat. men på Newark blev jag svettig. Det var mkt kånkande, och få fram pass, formulär, fylla i mera formulär, hålla troy på armen och förklara för tindra... Fixa en bagage vagn, få upp 2 stora resväskor en vagn o allt handbagage och samtidigt ha ett barn som inte kan gå.. mm vagnjäveln ville ramla av hela tiden så man fick hålla den i ett fast grepp och med andra styra och manövrera babagevagnen o hålla fast troy så han inte skulle klättra ur den..
Sen då.. alltså ursäkta mig: men kan de inte fokusera på andra personer. Nej då ska de fråga o skriva upp vad förslags barnmat man har med sig. var tydligen väldigt viktigt veta om jag fört in bananer el äpplen i landet.. jesus vilket bullskit liksom... jaja vi fixade det. och nu är vi framme på hotellet. Var galet trött igår. men barnen har klarat om omställningen bra hittills.

Var en härlig syn träffa darling igen. Även om bland det första han sa till mig inte var det väntande kanske.. ha ha.. Men iofs kanske inte så oväntat heller.. Love you darling men jesus... efter en lång resa o mötas av dina ord.. ha ha ja jag ville bara skratta.. Vad det var lämpar sig inte att skriva ut här... ;-) Love you to in all ways!! 
 
Nu sover hela min familj.. eller tindra är vaken men ligger under täcket och ser på barnprogram. Ikväll blir det cirkus och idag hoppas jag få besöka köpcentrat som finns här...

Har faktiskt träningsvärk i armarna efter igår :-)

Just ja frukosten på hotellet går inte upp mot i sverige. fanns frukt och youghurt (dock bara en , o den var  garanterat fet.. emn riktigt god..) sen var det äggröror och bacon, french toast.. Ett stooort fika bord. De enda bröd som fanns var rosbröd, ett vitt alt och sen ett som såg ut som nån slags chocklad bröd, sen fanns ett som nog skulle vara lite nyttigare men nej det såg inte direkt hälsosamt ut heller... Ja ja kaffe, yoghurt och frukt är inte fy skam :-)
Och nej jag är la inte den som är nyttigast av nyttigast. men jag förösker faktiskt. Och fruktosten vill jag inte börja sådär.. kanske kan lyxa till det på lördag el söndag.. men vill helst inte visa barnen det där bordet alls.. nej munkar till frukost känns inte som ett nödvändigt alternativ!!


Försöker busa bort lite energi på arlanda...


Tindra var nöjd med skärmen i stolsätet framför sigg och lillis slog igen sin blå ett litet tag...


En sovande lillebror var visst sååå sönt.. tillslut lite för söt... råkades väckas innan han sovit klart (2ggr) men jag tror iofs det bara var bra för kommande natten. Och störde inte nämnvärt resan heller. mer än att jag aldrig knoppade på långresan.. dock somande vi alla 3 på kortaste flygningen :-)



Kommentarer
Postat av: Anna E

Åh, vad roligt att se lite bilder. Finafina barnen! Shit, vilket träningspass att ha farit ensam med två kids tvärs över jorden sådär. Du är så jäkla duktig! Puss på er, allihop!

2010-09-30 @ 16:15:11
Postat av: Cammi

Så härligt att allt gick bra och ni nu får vara tillsammans hela familjen!! Jag kan inte annat än hålla med Anna!! Själv hade jag nog knappt orkat flyga själv till Sthlm med två av mina barn, men det kunde jag ju såklart inte säga till dig före ni skulle åka! :-) Hälsa familjen! P o K

2010-09-30 @ 22:23:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback