..

Förkylningen är ett faktum!
Hörde precis att det fanns någon forskning som visar att man tappar 50% av sin prestations förmåga vid en ordentlig förkylning..
Känns iaf som att min hjärna gått och tagit en paus.. den verkar inte vilja presetera under såna här snoriga omständigheter!

Troy fick se pappa på datorn idag, han skrattade o såg förvånad ut om vartannat. Väldigt söt iaf!
Han sover redan! Peppar peppar ta i trä igår ville han sova redan vid 6 o sov ändå i sträck till 8. Snälla snälla låt det vara så!!

Har som inte helt tagit in att man snart ska pysa.. Spec inte liksom att det kan vara så att när min goa kaffevän återkommer brunbränd som en pepparkaka så kan det snart vara dags för mig att pysa.. känns smått weird på nått sätt...(men hmm jag tror inte vi kommer iväg förrän oktober iaf.. el ni vet det vet man aldrig..)

Jag har iaf börjat kika runt på roliga grejjer som måste göras OM OM OM vi skulle få nöjjet att bo lite i LA. Tänker mest på barngrejjor nu :-) Det skulle bli disney world, sea world, universal stuidos, san diego zoo,lego land,  stranden och såklart mamma shopping för att nämna något :-)
Nåja vi får se hur det blir!! Det blir grymt nice det andra alternativet med! Vi längtar iaf efter att börja vårt nya kapitel in da story of our lives... Tror det blir ett lärorikt kapitel för alla i familjen :-)

Besök vill vi ha i massor så kom nu o hälsa på!!

Har haft en go vän på besök. Trevligt! Men kom att tänka på det här med barn. Ibland förstärker barn en annan persons längtan efter barn eller så verkar de i avskräckande syfte. Mina barn var garanterat ett avskräckande syfte :-) Visst troy var söt men han kastade mat på golvet hela tiden, slamrade med skedar, grisade o levde om.. ha ha...

shit vad jag gillar hösten om man ser till tevetablån.. japp nu är det bra på teve väldigt ofta :-)
Ikväll kan jag tex sitta bänkad från 20-23. Nice :-)
Tindras favvoprogram börjar snart. först halv 8 hos mig som hon av nån anledning älskar!! sen idol såklart :-)







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback