..

Nu har det börjat på riktigt!
Så håll tummarna ! Hjälp jag blir lite nervös i magen av att tänka på det.. Men för varje dag som går så kommer vår nya "vardag" närmre.. Kul! Spännande! Läskigt!

Igår efter Johan o jag pratat om det där så började såklart tankarna snurra. Så imorse hade jag en manisk känsla av att jag måste göra en lista.. Japp så nu är listan skriven:
Den innehåller både saker att göra hemma innan, saker som måste inhandlas. Saker som inte får glömmas och saker som ska vara i handbagaget..
Genast började även tankar på hur veckan bäst ska läggas upp att formas i mitt huvud..
Nu snurrar tvätten för fullt, jag har lagt mkt av barnens kläder åt sidan..
Hmm är bra sugen dra fram resväskan.. men jag vet det kan ännu ändras snabbt så jag har lite is i magen iaf.. Väntar tills jag vet mera säkert...

men hela tiden när jag sitter o skriver om det här så kommer jag på flera småsaker som ska göras innan.. Nåja skulle jag tråka glömma göra något hemma så löser det sig nog ändå. Det viktigaste är att få med sig allt o på ett bra sätt.
HAr börjat ladda en ipod nano med musik till tindra. Men hmm skulle vilja ha några fina lurar till henne. Såna här små snäckor är liksom förstora för hennes öron. Så det kanske får bli lurar a la hello kitty eller nått sådant.. borde kirrat det idag.. hmm attans oxå...Ja jag hinner :-) (flr jag tror ändå inte vi åker så snart som jag jsut nu tror...)

Det är iaf tyst o lugnt hemma nu.. Bara tvätten som surrar.. men snart är friden slut o lille prins bus vaknar...

ciao ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback