..

Idag halv 7 väcktes jag av det underbaraste.
-Nej jag tänkte inte på känslan av att huvudet vägde ett ton o kändes vara fyllt av snor (fräscht, men tror ni vet känslan)
-Uan av skype signalen o hjärtat som ringde.. Båda låg vi i sängen o var trötta fast i olika tider.. Han var kvällstrött (visserligen bara halv 10 på kvällen deras tid, men en lång dag hade det ju varit..) och jag var morgontrött.. Nå det var kul att få byta några ord.. kanske inte så kul slå på cam'en så där direkt man slår upp sina blå, men samtidigt så är det ju lite mera real då.. han skrattade iaf o sa jag var söt.. Har en förmåga att se vääääälidigt trött ut :-)
Ja det hade iaf gått bra o hmmm vem var det nu han hade stött på.. hmm undrar om det var nån slags klubbdirektör, GM el liknanade. Hälsat välkommen o sånt o berättat att de redan nu var 35 st där.. så hårda bud i mellerud blir det!
Spännnade :-)

Men men opps nu är vi sena till dagis igen.. tindras frukost har en tendens att ta tid ibland.. men men ska kila iväg nu..

kram på er

just ja vi har alla olika uppfattningar om saker o ting:

Tindra såg på  sporten och från fotbollen igår. Hon var så söt för då kom hon och stack in huvudet i vår "köksglugg" .. -"Mamma det är tur pappa är borta, annars hade han velat se fotbollen igår"
:-)

Kommentarer
Postat av: Cammi

Vi har också skype, ska kolla om jag kommer i håg hur man gör så vi kan prata med varandra billigare när du också drar! :-)

2010-09-08 @ 11:48:09
Postat av: Anonym

ja kika! vore preffa!! :-)kan T& T få prata med varann o se varann oxå ha ha



2010-09-08 @ 17:58:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback