lätt låg

Idag är en dag när jag är lätt låg!

Jag har haft jättetrevliga o mysiga dagar. EN hel dag med cammi igår på ikea, Supermys o trevligt mycket surr och skratt. Lyckades som vanligt klanta till det i mina formuleringar när en för mig helt obekant kille kom fram o hälsade så glatt :-) (berättar om det senare..) Detta ledde iaf till x antal skratt på vägen hem..  "Borde jag vet vem du är??"...

Idag har jag fått både lunch o middag o hunnit med kalas o fått träffa Anna o kidzen. Myyysss!

Dessutom har jag fått hjälp av min bror med troy igår plus dagishätmning. Och idag slaggar båda barnen med mormor o morfar. Guld värt! de är helt enkelt bäst!!

Men ändå kvarstår faktumet att jag känner lätt låg idag. Ja jag saknar Johan massor. Lite vet jag varför det känns mer nu. Dels för att han saknar oss väldigt. Men även för något som jag i vanliga fall älskar: Det är helg strax!
Mm det är därför jag saknar pluttis.. Inte för att vi liksom brukar ha vanliga familjehelger ändå.. men , ja every f*cking else har ju det o det är då man saknar sin egen skrutt som mest!! Nåja nu är det ju så att vi reder oss bra. Men ibland måste man bara få uttrycka sin saknad också!
Jag saknar att bli stressad över hur han stökar ner överallt. Hur han jämnt ska äta. Har en tendens att hitta all sport som finns på teven.. Ja det börjar kännas ensamt att få ha såå här stor kontroll över fjärrkontrollen. Men snart ska vi nog små fightas lite om vilken serie eller film vi ska se.
Yeees!! Jag kom precis på en sak: Usa är väl inte så där superintresserade av fotboll: Alltså kanske inte champions league , la liga o dylikt visas... Jiiihoooooo :-)

Jag känner mig lite låg också över att återigen inte riktigt veta hur jag ska rodda en situation. Ibland är det liksom inte alltid lätt veta på vilket sätt man "hjälper bäst". och vad som är bäst för en själv och hela situationen. Ja jag längtar bara till nån slags vanlig vardag igen.. men jag vet det är säkert dryga månaden bort... Nåja den som väntar på nått gott..

Skulle vilja ha mig en egen "RUT" här hemma. RUTAN skulle få fixa upp allt jag bara inte ids. Men på lördag ska jag fan ha en stöd o röjjar dag... Får väl städa med lillis i hasorna o köra röjjet o garaget när han sover.. Planering lilla plommet planering... JA det är ett himla planerande nu.. men jag tycker jag sköter mig över förväntan :-))

Just ja kände hela veckan igen snubben i halv 8 hos mig, till sist föll polletten ner. Vi har ju varit på bröllop ihop o 40års fest.. that's why. Hans flickvän är en söt roliga snärta!


puss på er alla sockertoppar där ute!

Kommentarer
Postat av: Anna

Förstår att du saknar Johan massor!! Men snart är ni ju tillsammans igen!

...måste bara säga att jag tycker att du gör det superduperbra! Ett stort hus, två småttingar, dagishämtningar och lämningar och allt vad det innebär att göra en jätteflytt tvärs över jorden..

..också är du en sån fin och gullig mamma som hinner hitta på en massa med kottarna!!

Du är en klippa, Jenny!

Massa kramar från sjulis :)

2010-09-16 @ 21:02:07
Postat av: Cammi

Haha, jag har börjat skratta här hemma för mig själv när jag tänkte på det som hände på Skopunkten! :-) Så jäkla roligt...



Kan inte annat än hålla med Anna, du gör det verkligen jättebra!! Du klarar ju dig galant utan en RUT men jag skulle definitivt behöva en så som det ser ut hemma hos oss jämt :-) Fast just nu är vi kanske mer i behov av en KNUT som kommer och snickrar klart åt oss ;-)



Förstår även att du saknar Johan, family Franz är ju liksom inte komplett utan honom! Men tänk på allt roligt ni har framför er, ni kommer göra massor av galna saker som vi får skratta åt här hemma...och som gör att vi saknar er närvaro ännu mer!! :-)



Vi får styra upp något på måndag, vilken tid var barnsången?



kram

2010-09-16 @ 21:16:11
Postat av: Anonym

A: Tacl för igår sååå trevligt! Och tack för alla fina ord, det värmer i hjärtat!

Tyvärr är jag inte ens för en nanosekund i närheten lika huslig som du :-) Men vi hankar oss fram rätt bra, med ballerina kex, frysta bullar o mamma scan :-)



Många kramar!!!



C:ha ha ha ja det är garanterat en klassiker i mitt liv :-)

Ja tack till både rut o knut! Jag är imponerad av hur ni orkar hålla på! Borde skämmas på mig som gnäller, när ni fixar o donar..

Ja precis får hoppas vi får med oss en del roliga minnen o galna episoder att berätta sen.. Säkert en del knasiga felsägningar kan jag tänka mig :-)



Ja ni är så välkomna på mån! Sången för stora o små är kl 14.



kram



<3<3<3<3<3

2010-09-17 @ 19:06:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback