ser framåt...

Kan inte riktigt rå för det, ska bli jättekul med praktik snart igen, men samtidigt längtar jag bara tills den är klar. Det känns som att veckorna fram tom v43 är galet hektiska. Så först v43 kan man stanna upp o andas o njuta igen. Det längtar jag efter!!
 
Det här veckorna är iofs fyllda med en del roligt oxå men det är mkt måsten o fix o trix för att få ihop livspusslet.
 
På onsdag gör jag min första o ev enda introduktionsdag på nya jobbet, spännande minst sagt! Måste köpa ett block innan o helst förbereda mig med massa frågor jag vill veta svar på innan hon lämnar över stafettpinnen till mig.
 
Veckan är även fylld med d-uppsats jobb, 4 intervjuer ska rasslas av o sedan skrivas, kondenseras mm.. 
 
Helgerna under hösten/vintern verkar vara vigda åt dottern o makens sportande... Ja det blir mys kika iaf, i år skulle de tydligen ha matcher i innebandyn oxå :-) Sportmamman kommer vara på plats :-)  innebandy lör kl 10 och basket sön kl 16. Det är tur vi liksom sällan ändå har lediga helger ihop. Då gör det liksom inget. Bara mys ha småfix o trix att ordna med :-)
Blev för övrigt tillfrågad om jag ville vara med o hjälpträna i basketen men jag kände nog att nja tiden var lite dåligt tajmad nu. men vem vet kommer fler år... vet inte varför jag kläckte ur mig.. nja men lagledare kanske... känns inte riktigt som tid för det just i år men vi får se...
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback