ruskväder..

Idagä r det inte liak fint väder ute, idag är det snåt här riktigt höstrusk ute... (men vi har ju haft fint så otroligt länge att man eg inte ska klaga..)

Lite synd bara det är sånt väder när man ska iväg o flänga hela dan..
från 11-16.15 har vi 4 olika missions som måste utföras. Fast skjutsa johan till hallen kankse han kan fixa med nån annan vore gött!

From i eftermiddag blir man själv igen till tis em, lite blä känsla över det men men det blir nog fine det med.. Beroende på väder imorrn får jag se om det blir prommis till stan eller buss.. tisdag är tindra ledig från dagga tror vi ska åka in mot barnsången...

just ja ikväl ensam mamma måste man ju kika på. O imorrn hollywood fruarna, måste kika på deras galna life...

Blev förlust igår, trist! men många matcher kvar än! Mina kidz skötte sig bra igår. Troysan sov sig igenom matchen igen, o tindriz satt  stilla nästan hela tiden förutom då hon var upp o busade med B1 och B2..


Just ja Tindrizen är verklgien kär i en kille i laget "På riktigt" som hon så fint sa det..
Det första hon frågade när hon vaknade "Får jag gå till P" (inte ett ord om övriga familjen som liksom brukar vara de hon frågar efter...)

Tindra uppmärksammade imorse: "det är KAMELbullens dag idag" Sötnöt.. fick rätta till det till KANELbullensdag..
(hmm hon ska ju på kalas idag o där lär det nog fikas rejält plus att det blev godis igår o sov hor mormor natten innan host host...Så hos oss blir det då att fira kanelbullens dag nån annan dag..)

Kommentarer
Postat av: Cammi

Vi kan verkligen inte klaga på det härliga höstvädret vi har haft, har ju inte regnat många droppar och har det regnat så har de ju oftast gjort det på kvällen/natten.



Det är så roligt detta med riktigt kärlek...Thilde har varit kär i en kille som heter Robin länge och det verkar vara på riktigt eftersom hon pratar om honom konstant! :-)

2009-10-04 @ 20:40:01
Postat av: Anonym

he he ja jag hsr ju läst om denna robin, de är för söta!.. :-)

2009-10-07 @ 10:52:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback