surade inte hela dan...

Ville baar förkunna det för er: Att jag gick faktiskt inte omkring o var trött o sur hela dan igår.. Nej ni så här på eftemiddan när jag brummade mot gammelstad för att droppa av mian barn för några timmar. Solen lysta o det var så fina färger ute  o gubben var hemam i stan igen (dock på träning) Då blevm an genst lite piggare..

För hur det än är att det är jobbigt att vara själv så pass mkt så finns det även en viss tjusnig i det... Man går ju inte direkt varann på nerverna.. utan man får längta efter varandra o sakna varann.. Så det var nog därför jag tyckte solen sken lite extra mkt igår :-)

Stackars älski han o en annan kille hade köpte varsin (dyr) body lotion till sina kvinnor. När johan gav den till mig så var det liksom inget spec,inte ni vet osm när man bruakr få nått. Så jag fattade ju inte han hade köpt den till mig. jag liksom skrockade nått till en annan tjej om Jaha vart har han fått den härifrån, jag trodde typ han köpt den till sig själv.. eller jag trodde ju faktiskt inte han köpte den utan fått den från någon.. De hör inte till vanlgitheterna att johan köper sånt till mig, spec inte eftersom jag inte direkt bruakr använda såna där dyrlotions ..så jag fattade inte alls detta. Skämdes lite när jag förstod det var en present ha ha..

Sen blev det mys i biomörkret el mys o mys så mysigt är det ju inte när man ser såna filmer Men oj vad dem är bra. Längtar redan till nästa film kommer!
Andra filmer jag vill se är Snabba cash o  nästa film av twilight...

Vad dagen bjuder på får vi se.. Jag kanske måste brumma iväg o tjacka en näsfrida o koksalt till gubben, o så kanske en ny väska ja vet inte om jag nog måste springa in på gröningen en sväg oxå, jo jag tror det, vore som gott med lite vin ikväll ;-)
Eftermiddan består av hockey... Hoppas på vinst idag..

kram kram på er

Kommentarer
Postat av: Lotta Lkpg

Skönt att humöret är bättre :-)



Vi ler gott åt det där med dyrkrämen här. Hoppas i alla fall att lycktas hitta något som passar och doftar gott :-)



Kram!

Postat av: Anonym

Ja det är gott man kan inte vara på topp jämnt men bra mkt roigare när man är det..

mmm den är jättebra ha ha kram

2009-10-07 @ 10:53:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback