Det svarta fåret-...

I eftermiddag fick  jag verkligen känna mig som det svarta fåret för en stund :-(
Vi gick nämligen på "liten o stor" direkt efter dagis. Tindra tycker ju om sånt där o så tänkte vi vara lite snäll med pappa så han fick vila innan matchen..

men man kan säga så här det slutade inte så fridfullt som planerat!
Vi hann nämligen bara fika, allt var lugnt, vi satt i godan ro, Tindra gick iväg o lekte mådde hur bra som helst, troysan vaknade o ville ha mat. Då kommer tindra tillbaka o precis som jag fattar vad som håller på att ske, så sker det: Lillan kräks  bara rätt ut  vid fikabordet ...Stackarn! (o stackars alla runt omkring)Fick skynda oss till toan o så sen snabbt packa ihop våre grejjer o hafsa hem..
Det var där man kände sig som det svarta fåret. Såklart folk förstår man inte kommer dit med nån som är sjuk o att de förstår de hände så där, men känslan innfinner sig ändå.. för magsjukan är ju det som alla skyr som pesten (jag med!) o nu råkade det ju vara just mitt barn som drog spyan rätt ut vid bordet...

Kan villigt erkänna jag var så mesig att tårarna faktiskt kom när vi kom hem.. blev bara  så tokigt allt! Hoppas inte vi smittade ner nån (om det nu var magsjuka o inte bara nått hon käkat.. el fikat för mkt..) Synd för gumman som blev så olycklig o förklarade att hon inte hann säga till i tid "det bara kom"  (förklarade så klart att det inte gör nått sånt händer..)
Även tråkigt att mysplanerna gick i stöpet, skulle ha kidzen hos mamma o pappa under matchen o sen åka dit o sova...  Ja ja matchen ser vi ju lika bra hemma så det gör inget...

Tindra verar då piggelin, sjunger o pärlar. först druckit blåbärssoppa när vi kom hem inget kom upp. Nu ätit  lite mat oxå  som gick bra. Men för tidigt ropa hej än...
Ni vet iaf hur det är med magsjuka man börja liksom genast må illa själv, bara nojjar över det där att man ska bli magsjuk...




Innan allt det där hände hann vi vara på babymassage, jättemysigt! (blir nog ännu bättre nästa gång då troy kanske inte är lika hungrig...)
Fick mumsig middag igår av jägaren själv o hans goa familj!, yummie!

ja ja hoppas på vinst idag!!!! ( o inget mer kräkande!)


Kommentarer
Postat av: Cicci

men stackars lilla tindrisen.

såklart alla förstår. alla som har barn måste väl veta att sånt kan komma plötsligt. det händer ju även vuxna (tänker på hon som spydde rakt ut i direktsänd tv i nåt sånt där "komma-på-ordet-program) Skönt att hon iallafall är piggelin igen o hoppas att det inte blir nån magsjuka för hela familjen.

vill verkligen vara närmare er än ca 90 mil. MEN, jag såg minsann på norweigian eller vad det heter att de ska ha höstrea. Gissa om jag ska vara snabb på knapparna om de rear resor till Lule.

Hoppas Johan scorar ikväll och att han handlar med sig gottat hem. Jag är också sjukt sugen på sött, men får nöja mig med mina kanelbullar.

miss you.

2009-10-08 @ 18:45:33
Postat av: Lotta Lkpg

Ååå fy.. det där är en riktig mardröm. Men man KAN ju inte veta i förväg att det ska hända.



Hoppas att hon inte var magsjuk. Det är ju så jäkla tråkigt :-(



Kram!

Postat av: Cammi

Åh, stackars Tindra! Och dig med förstås, inte roligt när det kommer så där plötsligt men det är ju det magsjuka tyvärr gör! Hoppas hon kryar på sig och att det inte bryter ut för någon annan av er!

2009-10-08 @ 19:46:30
Postat av: Anonym

C: "Spy-Eva" kul smeknamn hon fått :-) Det var bara det o så inget mer skönt!

Åhh jag hoppas du kommer, kunde inte låta bli att kika men jag kollade bara de 2 kommande tisdagarna för då vet jag att j har hemma match på torsdag, då fanns det iaf flyg fr 349 , hemresa kostade kring 650... men du kommer när du kommer om du känner för det ha ha



Blev inget godis dock 2 "champagne flarror" :-) som vi inte drack igår ha ha



L: ja du snacka om småbarnsföräldrarnas nightmare... men det har gått över o ingen annan blitt sjuk (peppar peppar ta i trä!)



C: det braiga är ju att det kan gå över lika fort iaf! ja jag hoppas vi klarat oss!

2009-10-09 @ 09:27:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback