löjrom en sen torsdagskväll...

Älski var faktiskt riktigt bra igår, som typ alla var.. Men han belönades iaf som bästa lirare..
 o ja med den korgen kan han gärna få bli det igen..  :-)

På torsdagskvällen fick jag alltså hem 2 flarror med mousserande vin,  tunnbröd, massa massa löjrom ,lök ,gräddfil o mkt torkat renkött, yummie! Tänkte först skåla i bubblet men vi väntar tills idag ;-)

Grabbarna hade tydligen sagt nått i stil med "är du inte garanterad idag så vette fan..."
Men som motsvar till det säger jag bara: Vill ni pippa med nån som är stel som 85 åring, skriker aj när man rör i han, som så upphetsande gräver upp sitt finger så långt upp han kan i snoken när ni romantiskt ser på film, Nej tack inte jag... ha ha ha... Han var ju så torr i näsan som han sa det...
ja ja men förutom det är han ju grymmast o vad fan vi får pippa ikväll istället , ni vet lite lulliga med bubblet i magen ,ha ha i like it.. :-) Ja alltså smålulls sex.. det är väl det bästa som finns ha ha ha ha..

Den andra killen i familjen är för övrigt så söt nu! Jag hade liksom lagt massa urväxta kläder på skötbordet men inte hunnit/orkat plocka undan dem. Så gissa vad som åkte på han idag när Johan klädde han.  Japp kläder som låg framme, så nu ligger han här  i för små kläder, ska byta på han snart men inte orkat än..

Stortjejen dundrar runt i sitt rum, har stängt dörren för att överraska o städa men det går tydligen inte som hon vill, för jag hör hon gasta o gorma där inne, bästa vänta in monstret o se hur hon löser situationen...brukar gå över..Hon är väl som jag var när man var tonåring ( o ja lite ännu) Jag kan bli sjuk arg, smälla i lite dörrar, men sen kan jag inte vara sur länge. Jag hatar nämligen surkänslan o jag hatar att vara ovän med nån.. Så visst det kan gå hett till först men sen  går det över lika fort... Ibland är det så dumt, för Johan vet ju han lätt kan få mig att skratta, jag kämpar in  det sista men böjar alltid garva åt han :-)

ja ja nu ska jag väl rätta till båda problemen som mina 2 barn har för närvarande... innan våra husdjur  ska in i dammsugarburen, ja jag brukar försöka samla in mina råttor där då o då...

Kommentarer
Postat av: Egirl

Haha, ja bubbelvin är en riktig musöppnare. Ha så trevlgit ikväll haha :-)

2009-10-09 @ 10:27:35
Postat av: Cicci

Åh va roligt att det gick bra för Johan. Vi såg minsann på texttv att han nätade. Heja heja! Hoppas ni fick en mysig kväll :)

kram

2009-10-09 @ 11:33:33
Postat av: Sussi

Haha då ska jag inte ringa eller messa ikväll när du förvarnat så fint :D.

Kul för J, jag läste om allt beröm i tidningen och det är han värd! ha det riktigt bra så hoppas jag vi ses snart. Lite mat på Stormvägen kanske??



Kram

2009-10-09 @ 13:29:58
Postat av: silly

naajs då :D bara säga grattis liksom

Postat av: Maja.

Åh, läste första meningarna om löjrom och gräddfil sedan satte magen igång, ghaa, måste ha!:)

2009-10-09 @ 13:49:45
URL: http://mcaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback